Restoranipidajad Gerda ja Dmitri Jerjomin vandusid teineteisele igavest truudust Põhja-Itaalia Alpides. Pidu toimus Orta järve ääres asuvas romantilises väikelinnas San Giulios.

 
Tallinna restoranide «Kadriorg» ja «Zebra» omanikud Gerda (29) ja Dmitri (35)  otsustasid San Giulio kasuks, kuna sellesse väikelinna sattusid nad juhuslikult oma esimesel romantilisel välisreisil.
«Igal aastal oleme läinud sinna tagasi, nautinud vaadet, armsat linnakest ja teineteist,» sõnab Gerda. «Kui Dima tegi mulle juunis Hispaanias abieluettepaneku, siis oli ka kohe selge, kus tulevad pulmad - San Giulio on kõige fantastilisem paik maailmas! Soov oli ju teha unelmate pulm, mis on ainult kord elus.»
Gerda ja Dmitri on tuttavad kaksteist aastat, neist kolm viimast ollakse sügavamas suhtes. Noorpaar lennutas kaks päeva kestnud pulmapeole ligi nelikümmend inimest. Kutsutud olid kõige lähedasemad, vanemad, vennad ja head sõbrad.
Külaliste saabumispäeva õhtul korraldas pruutpaar piduliku õhtusöögi, mille käigus selgus järgmise päeva programm. Peolised sõidutati tseremooniale paatides, truudusevandumisele järgnes kaheksakäiguline õhtusöök maalilise Orta kaldal ning pidu hommikuni. Eesotsas värskete abikaasadega keerutasid külalised jalga saksofonisti ... ja Milanost pärit bändi ... saatel, mis on võitnud esikoha mainekal Itaalia San Remo festivalil.