Eesti esirokkar TANEL PADAR on alati olnud ümbritsetud hingematvalt kaunitest naistest. Kuid millised naised leiavad tee tema südamesse?

Tanel (28) kinnitab, et ilus naine ei pea tingimata olema perfektsete kehavormidega. Küll aga hea stiilitunde, loomuliku sära ning rikkalikult täidetud kõrvadevahega.    
Mis teeb naise seksikaks?
Enesekindlus ja rahulolu iseendaga.
 
Mida naise puhul esimesena vaatad?
Hästi oluliseks pean kindlasti silmi, sealt on enamasti inimese kohta rohkem võimalik välja lugeda kui pikkadest jalgadest.
  #end#
Esmapilgul võib naine näida maitsekas ja kena näolapiga, kuid see võib olla petlik. Araablased näiteks vaatavad naise maniküüri ja küünealuseid. Kuidas sina aru saad, on´s tegu “prussaka” või korraliku neiuga?
Seda pole tegelikult üldse lihtne järeldada, enne kui näkku karjuvaid ja silmaga nähtavaid ebameeldivusi kohtad. Ka “prussakal” võib olla paremaid päevi. Siiski, käed ja küüned on hea näide ning mingis mõttes naise peegel.
 
Milline on välimuselt ilus naine?
Naine, kes oskab oma ilu välja kanda ja panna kogu ruumi särama. Et silm puhkaks ja hing saaks toidetud. Ilus naine ei pea olema ilmtingimata perfektsete vormidega.
 
On sul oma kindel iluideaal?
Ei ole. Iga mehe arvates on kõige parem auto täpselt see, millega ta parasjagu sõidab. Kõlab ehk šovinistlikult, aga tahaks näha meest, kes julgeb öelda, et tema naine ei ole kõige ilusam. Minugi jaoks on alati iluideaaliks olnud naine, kellega koos olen. Võin uhkusega tunnistada, et Maria (Taneli armastatu Maria Port – toim.) on minu iluideaal.
 
Kirjelda pealaest jalatalla ja ajurakkudeni üht tõeliselt koledat naist.
Koledaks teeb naise ülekohtune üleolek kõigi ja kõige suhtes. On loomulik, et mingites situatsioonides nina natuke püsti läheb, aga enda paremaks pidamine - see on liiga kole omadus. Arvan, et pole olemas üdini koledat naist, igal inimesel on ka ilusaid külgi. Maitselagedus seevastu on nähtavasti üks koleda naise põhitunnuseid.
 
Räägitakse, et blondid on flirtijad, bürnetid asjalikud ja punapead kavalad nagu rebased. Kuivõrd oluliseks pead juuksevärvi?
Ma võin küll väita, et see ei oma mingit tähtsust, aga ometi on mu ellu mahtunud vaid brünetid. Päris kindlasti ei ole ma aga kunagi sellise pilguga ringi vaadanud, et muidu ilus tüdruk, aga blond ja seega cancel. Tunded ju ei küsi.
 
Milliseid riideid ei tohiks naisterahvas iialgi selga panna?
Sõltub täiesti naisest endast. Mõningatele naistele sobivad kõik riided, mida iganes nad ka selga ei paneks. Elus endas on suhteliselt silma riivav, kui naine kannab riideid, mis pole kuidagi harmoonias tema figuuriga. Üks asi on vabameelsus, aga vabameelsuse ja maitsetuse vahe kipub õhkõrn olema.
 
Osad mehed võtavad endale lollid naised, et kergem oleks - loll ei esita kunagi liialt keerulisi küsimusi. Kuivõrd tähtsaks sina intelligentsust pead?
Intelligentne inimene kuulab sind vähemalt ära. Loll inimene võib olla ettearvamatu ja kohutavalt tüütu. Kui oled sellise naisterahvaga seltskonnas ja pärast iga tema poolt lendu lastud lauset kohtad vaid hämmingut ja õhus lendlevaid tohutuid küsimärke, tuleks vaadata ka enda mõistuseubina sisse. Ei saa ju naist vaikima sundida ja teda sedapsi koguaeg ahistada. Samas, ülim intelligentsus võib ka paraku saatuslikuks saada. Nii et seda kõige paremat varianti jääb iseloomustama lihtsalt intelligentne naine.
 
Milline peaks naine olema, et mehel oleks hea? Kas peamine on sokkide triikimine või empaatiavõime?
Ma ei leia, et naine peaks mehe riideid pesema ja triikima. Mees ja naine peaksid teineteisele pakkuma kõike normaalse doseeringuna. Meestel on kombeks arvata, et nendel on alati raskem, aga sellistel hetkedel oskabki hea naine olla toeks ja ustavaks sõbraks.
 
Milline naine on puruloll? Kirjelda mõnd lõbusat seika enda või mõne tuttava elust?
No purulolli naise tunneb ikka kilomeetrite kauguselt ära! Mis ütleja mina muidugi olen, kes on loll ja kes mitte. Kas erinevaid nägemusi elust-olust saab lolluseks nimetada? Eks kerget lollust on muidugi võimalik mingil määral varjata, aga selle esilekutsumiseks piisab tavaliselt kahest pokaalist šampusest - tõeline olemus ilmutab end üsna pea.
 
Kõige veidram viis, kuidas sind on proovitud ära rääkida?
Ükskord tuli minuga klubis rääkima suhteliselt kenasti purjakil 35 eluaasta ringis naisterahvas, kes kõnetas mind nimepidi ja hetk hiljem väitis end mitte teadvat, kes ma olen. Rääkimata sellest, et väidetavalt polnud ta kunagi mitte ühtegi mu laulu kuulnud, kuigi olin just hetk tagasi tulnud sellesama klubi lavalt. Ühesõnaga, kõik oli nii meeletult segane ja naljakas. Kusjuures olen seda naist korduvalt näinud ka enne ja pärast seda suurepärast vaatemängu.
 
Kuidas kenasti ära öelda, kui sind kutsub kohtama karvaste jalgade ja rasvase peaga tütarlaps?
Hahaaa! Kui selline situatsioon päriselt aset peaks leidma, siis ma isegi ei kujuta ette, mismoodi ma käituda võiks. Kui ta mind loomaaeda kutsuks, oleksin ehk isegi nõus.
 
Kuidas kärmelt aru saada, et tegemist on “Küüned enda poole gold diggeriga?”
Oskaks seda vaid ette näha! Tavaliselt ilmnevad sellised omadused liiga hilja ja armunud mees ei oska seda kindlasti pahede hulka arvata. Kui naine sulle pidevalt mingeid asju ajakirjadest näitab ja sinu arvamust küsib, võib 95% kindel olla, et neid asju ei näidata sulle arvamuse küsimiseks, vaid suures lootuses, et need asjad ka soetatakse. Gold digger’id on reeglina suurepärased inimesetundjad ja manipuleerijad, aga ükski normaalne mees ei tunnista end ohvriks.
 
Osad mehed eelistavad laia tagumikku, teised suuri rindu, kolmandad taevani ulatuvaid jalgu. Aga sina?
Füsioloogilised omadused on nii personaalsed ja neil pole mingit tähtsust, kui naisel kõrvade vahel midagi pole. Naine peab olema terviklik.
 
Räägitakse, et Eestis pidavat kõige ilusamad naised olema. Nõustud?
Eesti naised on kindlasti esirinnas, samuti venelannad. Eks ilusaid naisi leidub kõikjal maailmas, need tuleb lihtsalt tuletikuga üles leida.
 
Oled sa mõnele naisele julgenud otse öelda: “Oled kole, mine trenni!”
Olen öelnud küll, aga seda mitte päris nii mõeldes, vaid et lihtsalt halvasti nähvata. See on vaid läbi minu silmade nähtuna, minu isiklik nägemus. Kellegi teise jaoks võib seesama naine jällegi olla taevalik kingitus.
 
Enda välimusega oled rahul või võiks veel siit-sealt midagi trimmida?
Mees peab enda eest hoolitsema nagu nainegi, püüdlema täiuslikkuse poole.
Ka juhul kui, sul on naine olemas, ei tohiks õrnemat sugu karistada enda käest ära laskmisega. Olen vanematelt pärinud suhteliselt palju häid geene, nii et ei pea väga palju vaeva nägema. Kui peakski tekkima mingid tagasilöögid, siis võtan ennast kindlasti käsile.
 
Kust su kenad suured musklid pärinevad? Kui tihti ja millist trenni teed?
Lapsena sai palju sporti tehtud ja eks maatöö andis kindlasti hea põhja.
Ma ei käi regulaarselt trennis lihaseid pumpamas. Kui on aega ja vajadus ennast liigutada, siis kasutan võimalust ja lähen jõusaali. Oleksin väga rahul, kui jõuaksin nädalas kolm korda trenni, aga reaalsus on viis kuni kaheksa korda kuus. Eks kontserdid hoiavad ka vormis, poolteist tundi järjest ja aastas üle saja korra rokkida on päris mõnus koormus.
 
Urmas Alenderi laulud sündisid armuvalust. Mil määral naised, suhted ja armuvalu sind inspireerivad?
Arvan, et tänu naistele on siin ilmas palju häid ja ilusaid asju sündinud. Nii on ka enamiku lugude sündimise põhjuseks olnud naised. Armastusel on müstiliselt suur jõud panna ennast tundma erilisena. Armastust on kordades raskem laulu ja sõnadesse panna kui armuvalu. Armuvalu tahab sinust ise välja voolata ja kui sa oskad seda suunata, on tulemus selline, mis on toeks teistelegi armuvalus vaevlejatele.
 
Kui armukadedaks end kümnepallisüsteemis pead?
No üksikute südamete portaali paneksin 1, aga realistina pean vastama 7.
Arvan, et olen õppinud armukadedust mõistuse piires kontrollima.
 
Soovita meestele, kuidas armukadedate naistega toime tulla?
Armukade naine näeb tonti seal, kus seda pole, nii et raske on midagi soovitada.
Armukadedusele valab kindlasti õli tulle usalduse puudumine. Kui saavutatakse usaldus, ilmutab armukadedus end harvem. Õppigem usaldama!
 
Anna nõu, mida naised võiksid oma meestele jõuludeks kinkida?
Oeh, see kingituste teema on alati nii keeruline. Naised võiksid mitte üritada kinkida meestele neid asju, mida nad arvavad olevat “meeste asi” ja millest nad ise midagi ei jaga. Hea raamat on alati meeldiv kingitus, sest seda saab ju kohe laenata. Kindlasti ei tohiks sokke kinkida - see on halvim, mida võib kinkepakist leida.
 
Miks panite oma uue plaadi nimeks UNISEX?
Meie uue plaadi nimi on “UNISEX”, kuna see on üks kuramuse hea nimi ega sea mingeid piire. Sobib nii meestele kui naistele – nagu ka meie muusika oma olemuselt. Plaadilt leiab juba singlitena ilmunud lood “Armetu naer”, “Saatanlik naine”, “Pidu läheb käima” ja hulga uut kraami. Olulisim albumi valmimise juures on enda rahulolu tehtu suhtes ja ma usun, et kogu bänd ühtib minu arvamusega, et tegime väga hea plaadi. “UNISEX” ei sisalda läbiva teemana mingit kuulajale mõeldud sõnumit, küll aga on igal laulul rääkida oma lugu. Ma ei oska öelda, on see meie parim plaat või mitte - raske on oma “lapsukesi” võrrelda ja paremusjärjestusse panna, sest enda jaoks on kõik ühtviisi kallid.
 
Mis järgmiseks? Aastal 2009 plaanib The Sun suvetuuri ja üritame mõistuse piires kontserte anda, lisaks saab näha, kuidas meil väljaspool Eestit minema hakkab. Tegemisi on täpselt nii palju, kui ise suudame ette võtta.