Juuksurist tantsutäht Lauri Pedaja on ekstreemsust täis – voodis on ta harrastanud isegi kolme naisega grupiseksi!

"Olen mõelnud ja ka teinud. 3 naist ja mina," räägib oma seksikogemustest juuksurist tantsutäht Lauri Pedaja. See erakordne kogemus oli tal vaid mõned kuud tagasi, mil ta oma sõbrannadega tahtis midagi uut proovida. “See oli lihtsalt eksperiment. Meie suhtlemist pole see kuidagi mõjutanud,” ütles Pedaja Kroonika online´le. Kuidas asi grupiseksini viis, poiss ei mäleta.
Siiski ei saa ta aru, miks tema sellisest kogemusest nii suur kära tehakse. “See on ju tavaline asi, kõik inimesed on seda teinud!” on Lauri kindel. See pole tema jaoks tabu ega midagi enneolematut. “Oleme ju noored, jumal küll, peamegi erinevaid asju proovima!”
Pedaja pole kindel, kas ka tulevikus mitme naisega korraga voodisse läheks. “See polnud midagi nii VAU-d, et peaks kordama. Oli huvitav, aga mitte nii vinge,” sõnas ta ning lisas, et eelistaks vist ikka ühe naisega seksida.
Siis on tähelepanu rohkem ühele suunatud, mitmega korraga olles hakkavad naised tähelepanu pärast kaklema, teab Lauri omadest kogemustest rääkida.