Ekselukaaslaste Vahur Kersna (47) ja Kadi Pedaniku (45) hilisemat läbikäimist mürgitanud vimm saab loodetavasti peagi lahenduse - Vahur viis aastaid käärinud korteritüli kohtusse!

Kersna on esitanud kohtusse hagi Kadi Pedaniku vastu kaasomandi lõpetamise nõudes. Kirgi kütab Kadrioru luksuskorter, mida endine armastajapaar kuidagi omavahel jagada ei suuda.
Kinnisvaramaakler Kadi ja teletäht Vahur läksid lahku küll juba kuue aasta eest, kuid veel ülemöödunud suvel kemplesid nad korteri pärast avalikkuse ees. Väidetavalt kinkis Pedanik osa korterist soetamise järel Kersnale nende kooselu hiilgeaegadel. Kadil olnud vaid tingimus, et see, kes teise jätab, loovutab oma jao hüljatule. Kersna, kes ta hiljem hülgaski valitsuse kommunikatsioonibüroo töötaja Liina Lepiku kasuks, ei tahtvat aga oma poolest loobuda. Kadi etteheited, et Vahur on teda ähvardanud, olnud truudusetu ning lubanud oma korteripoole koguni kantpeadele müüa, kummutas Vahur siis resoluutselt - see kõik on vale, rõhutas ta.
Kadi on naasnud Ameerikast, köhib, lebab haigevoodis.
«Loodetavasti ei ole mul seagripp,» naljatab ta. «Aga seda peab Vahurilt küsima, mida ta plaanib. Ta rõhub kohtus emotsioonidele kui inimene, kes hakkab kohe surema, ja tahab minu kodu endale saada. Ega see talle au ei tee.»
Kersna sõnab, et ta on sellest teemast tüdinenud. Ta on kindel, et Pedanik manipuleerib, valetab ja hämab järjekordselt nagu alati: «Nii et ma ei viitsi sellest rääkida.»