Tahad midagi huvitavat? Proovi tarretatud maksapasteeditorti!
10 tk
PÕHI:
200 g näkileiba
100 g võid
TÄIDIS:
2 tl želatiinipulbrit + 2 sl vett
200 g kurgimaitselist toorjuustu
200 g kodujuustu
400 g maksapasteeti
soola ja musta pipart
PEALE:
300 g väikseid rohelisi kivideta viinamarju
Purusta näkileivad köögikombainis peeneks jahuks. Lisa sulatatud või ja sega ühtlaseks. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva 24 cm läbimõõduga koogivormi põhja. Täidise jaoks
sega želatiinipulber ja vesi. Lase paisuda ning sulata kuumaveevannis. Sega omavahel toorjuust, kodujuust ja maksapasteet.
Maitsesta segu soola ja musta pipraga. Vala segu vormi ning aseta vähemalt 3 tunniks kuni üleöö külmkappi.