Kanal 2 looja, Hollywoodi taustaga filmitegija Ilmar Taska naudib rändurielu ja usub, et kord satub ta teele daam, kes on nõus ohverdama oma karjääri ning saatma teda reisidel erinevatesse maailmanurkadesse.

Põhiliselt USAs Los Angeleses elav Ilmar tuleb peatselt Eesti publiku ette filmiga «Thy Kingdom Come» («Sinu riik tulgu» - toim.). Film on üles võetud Argentina pealinnas Buenos Aireses ja seal mängivad peaosi Hollywoodi noored tõusvad tähed. Tegemist on Ameerika-Itaalia-Hispaania koostöös sündinud meelelahutusliku õudukaga.
Ilmar ütleb, et Kanal 2s oli tore - see oli nagu igavene elu, aga ka igavene töö. Sa pidid kogu aeg kursis olema, mida konkurendid teevad, mida ise näidata, jälgima, kuidas töö sujub, kas mastist tuleb ikka signaal, kas on piisavalt vastukaja vaatajalt... Ta tundis mingil hetkel, et filmi puhul on lihtsam selles mõttes, et seal on algus ja lõpp.
Kuigi Ilmar on juba üle kümne aasta põhiliselt Los Angeleses elanud, pole ta ennast õigupoolest päris lõpuni kuskil sisse seadnud. Taska leiab, et inimesed on ju tegelikult asjade ja omandite orjuses. Kui on pangalaen, siis veelgi suuremas orjuses. Tema arvates on kõige parem, kui sul on taskus piisavalt raha, ja võimalikult vähe omandit, sest kõik nõuab aega ja energiat. Pealegi tuleme me siia ilma milletagi ja ka läheme milletagi ja isegi siin elus ei ole tegelikult väga palju vaja.

Loe pikka ja põnevat intervjuud Ilmar Taskaga homme ilmuvast Kroonikast