Andrei Ozdoba oli üks kümnest \"Eesti otsib superstaari\" saate finalistist. 2004-2007 tegutses Andrei trummarina ansamblis Ursula, andes sadu kontserte. Bändil ilmus kaks albumit. Nüüd on noormees võlunud meid oma lauluoskusega superstaarisaates!

 
Tere! Mis on su lemmik klubi, mida kõige sagedamini ja meelsamini külastad?
Kõige sagedamini klubidest külastan Hollywoodi, kuna töötasin vanasti sellega seotud kohas “Lounge 8” ning sealsed töötajad on mul praktiliselt kõik tuttavad.

Kas laval on raske esineda?
  Tegelikult minu arust mitte. Kui artist tuleb lavale, siis ta peab lava- ja publikuga ära harjuma. Selleks läheb mõni minut aega, peale mida on kõik väga super. Seepärast on ka kahju, et Superstaari saates sai ainult poolteist minutit laulda.

Kas tahaksid uuesti bändi teha ja kellega? Ja millist muusikat sealt tuleks? :)
  Kindlasti tahaksin teha ka bändi. Inimesed, kellega bändi teha, peaksid olema mingil määral tuttavad, sest siis bändiliikmete vaheline keemia on parem. Eks see stiil selguks mõne aja pärast kui bänd on kokku saanud ning paar korda jämminud. Endale meeldib eksperimenteerida igast erinevate stiilidega. 
 
Kas oled uhke, et nii kaugele jõudsid?
  Kindlasti olen väga uhke, sest omamata suuremat laulmiskogemust jõuda esimesel katsel kohe 10. parima hulka on väga kõva sõna. Saatesse tulek oligi pigem enese proovilepanek ja sai kõvasti enesekindlust juurde.

Kas jätkad laulmist, hakkad plaate välja andma jne?
Kahtlemata hakkan nüüd laulmist harjutama ning plaanin ka laulmist õppima minna. Plaatide väljaandmisest on veel väga vara rääkida, aga ei või iial teada... ;)

Andrei, sa laulad super hästi! Ma hoidsin sulle tõsiselt pöialt :) Aga küsimustest siis… Kui vanalt sa laulma hakkasid? Kelleks sa tahtsid väiksena saada?
Laulma ma hakkasin vist juba täitsa väiksena, vähemalt üritasin. Siis kui läksin kooli, võeti ka laulukoori. Vahelduva eduga olen koolikooris laulnud ning vahel ka aktustel. Väiksena ma tahtsin kindlasti muusikuks saada, sest mu isa on muusik.
Kumma sa valiksid -  kas 1 miljoni või superstaarisaate võidu? Miks?
Valiksin superstaarisaate võidu, sest miljoni jõuab veel kunagi teenida, aga võitja tiitli saamise võimalus on üks kord elus ning see jääb igaveseks meelde.

Mida sulle meeldib teha vabal ajal?

Vabal ajal tinistan kitarri, sooja ilmaga sõidan rattaga, käin mängimas piljardit, veedan kvaliteetaega oma sõprade seltsis ning ei ütle ära ka väikesest pokkerist :)
 
Kas sulle meeldib rohkem laulda või trummi mängida? Oskad sa veel mingeid pille mängida?
Neid kahte asja ei saa väga võrrelda. Laulmisega saab rohkem emotsiooni väljendada ning trummide taga saab ennast välja elada igast rütmidega. Meeldivad mõlemad ning kavatsen arendada kõiki oma oskusi. Mängin veel ka kitarri ja klaverit.

Mul on ülimalt kahju, et Sind ei näe enam Superstaari saates! Ma loodan, et Sa jätkad laulmist ja hakkad lauljakarjääri tegema. Ma tean, et võib-olla vara praegu küsida, aga mis stiilile Sa kindlaks kavatsed jääda ning millal Sind uuesti laval saab näha?
Hetkel on tõesti vara seda küsida. Ma kavatsen eksperimenteerida erinevate stiilidega ning siis selgub mis mulle paremini istub. Eks aeg näitab millal mind taas laval näeb, aga ma annan endast parima, et see juhtuks lähimas tulevikus ;)

Milline zanr on su isiklik lemmik ja kes on sinu iidoliks muusikamaailmas?:)
Ma kuulan palju erinevaid stiile, reeglina sõltub tujust. Konkreetset iidolit mul ei olegi, aga üks artistidest, kelle lugusid meeldib laulda, on kindlasti Robbie Williams.

Andrei, sa jätsid saatest super armsa ja toreda mulje. Kahjuks oled sina aga nüüd mängust väljas. Keda ise võitjaks ennustad ja kellele pöialt hoiad? Miks just nii?
Tänan! Võitjat ennustada on väga raske, kuid olen seda meelt, et see aasta peaks võitma meesterahvas ning hoian pöialt Ott Lepland’ile. Ta on võitu väärt ja on oma laulmise nimel palju vaeva näinud. Ta pole veel kõike näidanud milleks ta võimeline on ;)

Andrei, mis eesmärgid ja kavatsused sul nüüd edasi teha on peale Superstaari saadet? Jõudu sulle ja kõike kaunist!
Jätkan vaikselt oma argielu, käin tööl, kuid nüüd kindlasti kulutan oma vaba aega rohkem muusikale. Sain saatest palju julgust juurde ning kindlust, et võib ikka laulda publiku ees küll :)

Kuidas Sa suudad kogu aeg nii särav, rõõmsameelne ja positiivne olla? Lausa kadedaks teeb. :D
Kasutan hapniku asemel naerugaasi ja söön naerunäokujulisi pannkooke. Tegelikult eks see ole inimeses endas kinni. Suhtun ellu positiivselt ning üritan mitte ärrituda ilma asjata. Perekond ka mängib väga palju rolli ja mul on peres kõik väga toredad ja positiivsed inimesed!

Tere! Pühapäevases Superstaari saates meenutas Sinu laulmine, liigutamine, riietus väga Kristjan Kasearu, kes esines sama lauluga saates Laulud Tähtedega. Oli see meelega nii teostatud või mitte? Muidu oled väga särav ja rõõmsameelne!Edu sulle edaspidiseks:)
Pole näinud, pole kuulnud ja kõige enam – ei ürita üldse olla kellegi teise moodi ning kedagi jäljendada.

Kas sinu süda kuulub juba kellelegi? Kas oled vallaline või hõivatud? Ja kui oled siis kaua sa suhtes oled praegu olnud?
Vaba ja vallaline.

Millised tüdrukud sulle meeldivad?

Meeldivad sellised, kellega on millest rääkida, kes oskavad hinnata oma pere ja teiste lähedaste inimeste suhteid, hoolitsevad enda eest, kes hindavad mehes mitte ainult tema jõukust, välimust ja automudelit, üleüldse – kes oskab väärtustada seda, mis on talle antud ja kellel on tahet midagi saavutada.  Loetelu võib jätkuda, ei hakka rohkem siia kirja panema ;)
Kuidas sa saates “Eesti otsib superstaari” pingele vastu pidasid? Näiteks kui vaatajad hääletasid või kui laval esinesid…
Kõige raskem oligi oodata tulemust, sest et sel hetkel ei saanud enam ise midagi teha. Laul lauldud ja ei saanud enam miskit parandada.

Läheksid võõra tüdrukuga/fänniga kohtama?

Võõraste inimestega suheldes saabki tutvusi juurde. Kas nüüd aga fänniga läheks kohtama... Kui see oleks deit, siis vist mitte. Tahaks, et inimene oleks minust huvitatud kui isiksusest, mitte ainult sellest, mida ma teen.


Kallistad fänne rõõmuga?
Kallistusi võin ma jagada küllaga. Neid on mul varuks palju.

Kas ansambel Ursula ei eksisteeri enam? Kui jah,siis miks?
Ei eksisteeri tõesti. Läksime laiali juba 2007. aastal, kuna enamikel bändiliikmetel oli eraelus palju tegemisi ning puudus otsene huvi jätkata. 

Mis koeratõud sulle meeldivad? On sul endal ka koduloomi?
Lemmiktõugu pole. Mulle meeldivad koerad üleüldse. Endal on Saksa lambakoer.
Omal ajal 1980 aastal sai ikka kõvasti kolhoosi esimehega viina võetud. Kardulad sai maha pandud ja traktorid lauta aetud. Kas ka viina vahel võtad? Ja kui palju? Tänan.
Sellega tervitan kõiki külavanamehi meie seltskonnast! Eks vahel ikka võtan toredas seltskonnas :)

Kellega said superstaaridest kõige paremini läbi?
Kõigepealt parandaks veits küsimust – mitte “said”, vaid “saad”. Me saame kõik omavahel väga hästi läbi, ka peale saatest lahkumist. Olles elanud 3 nädalat kõigiga ninapidi koos, pole kordagi tekkinud situatsiooni, kus oleks tahtnud lihtsalt kõigist puhata. Kellega sai rohkem läbi käidud, kellega vähem, aga ei ole vaja kedagi esile tuua. Väga supper seltskond!
Mis teeb naise seksikaks?
Käitumine. Oskus jalust rabada esimesest silmapilgust.
Mis olid superstaarisaates kõige naljakamad ja meeldejäävamad hetked sinu jaoks?

Neid hetki oli väga väga palju ja ei ole võimalik isegi midagi esile tuua. Parimaid ei saaks vist isegi väga avalikustada :D. Üldiselt selles seltskonnas veedetud aeg on väga super ja igati väärt kogemus, mis jääb elu lõpuni meelde.