Viiuldajast modelli Daana Otsa (22) ning endise eurolauluvõistluse isanda Juhan Paadami poja Karl Juhan Paadami (25) poolteist aastat kestnud kuum suhe on läbi...

Armunud noorpaar jäi esmakordselt silma ülemöödunud aasta septembris Stereo Lounge'i džässiüritusel. Päev hiljem käis Karl oma südamedaamile kaasa elamas Club von Über-blingenis toimunud Otto moeshow'l, kus neidis modellina üles astus.
«Olen hea meelega nõus arutama äriühinguõigust puudutavaid küsimusi,» pareeris noor Paadam siis osavalt küsimuse, on's nad Daanaga paar. Teemal jäi diskreetseks ka Daana. Paari tutvusringkond teadis aga, et Karl ja tõmmu kaunitar, kes on ka seksika tüdrukuteansambli Violina üks liikmeid, on lähedastes suhetes juba juulikuust saati. 
Karl Juhan Paadam on noor edukas advokaat, kes töötab advokaadibüroos Sorainen. Ta on Tartu Ülikooli õigusteaduskonna magister ning täiendanud end mainekas Itaalia ülikoolis Università degli Studi di Genova. Ots aga kaunistab tihti moeajakirjade esikaasi ning vihub modellitööd teha. Oma viiulimänguoskust lihvib neiu praegu Eesti Muusikaakadeemias.
Viimati jäi paar koos silma läinud aasta augustis uue restorani Chicago 1933 avamisel, kus astus üles ka Violina, eesotsas Daanaga, keda saatis Karl Juhan. Veel vana aasta sees otsustasid noored siiski teineteisele vaba ja vallalise staatuse tagasi anda.
Daana ei lükka infot lahkuminekust ümber. Karl Juhan aga väidab oma Soraineni töötelefonilt, et tegu peab olema küll tema nimekaimuga, sest tema küll ei tea, millest jutt käib...