7. oktoobril esitleb Mahavok klubis Rock Cafe kava "Las ma värvin Sind punaseks", mis on ühtlasi bändile sel sügisel ainsaks esinemiseks enne kui alustatakse stuudios uue materjali lõplikku viimistlemisega.

Mahavoki liider Heini Vaikmaa ütles, et bänd mängib üle pika aja kontsertesituses lugu "Las ma värvin Sind punaseks". "Sellest on ikka väga palju aega möödas kui see lugu viimati meie kavas oli," lausus Vaikmaa. "Loomulikult ei puudu kavast ka Mahavoki kaubamärgid "Mägede hääl", "On läinud aastad" ja paljud teised lood." Rock Café kontsert on sel sügisel Mahavokile ainuke enne peagi ilmuva instrumentaalplaadi esitluskontserte.

Mahavoki nime all astuti esmakordselt lavale 1982. aastal. Heini Vaikmaa värskete kujunditega muusika ning head ja karismaatilised vokaalsolistid tõid ansamblile lausa uskumatu edu nii Eestis kui kaugemal.

Ansambli solistidena on kaasa löönud Marju Länik, Karl Madis ja Pearu Paulus, kuid suureks laulis ansambli Kare Kauks. Tartu muusikapäevadel võideti grand prix 1987. aastal ja samal suvel pälvis Kare Kauks esikoha rahvusvahelise lauljate konkursil Jurmalas Heini Vaikmaa lauluga "Mägede hääl". Kontserte anti Eestis, Venemaal ja mujalgi.

Piletid hinnaga 150 krooni on müügil Piletilevi müügikohtades ja Statoili teenindusjaamades. Uksed Rock Cafesse avatakse 7. oktoobril kell 19.00.