Outloudzi laulud “It Was You” ja “I Wanna Meet Bob Dylan” on valitud enam kui 15 000 osaleja seast üle maailma maineka lauluvõistluse finaali. Igas kategoorias on valitud tuhandete lugude seast välja ainult 15 finalisti. Eraldi vajab mainimist ka fakt, et finalistide seas ei ole ühtegi artisti Soomest, Lätist ega Leedust.

"It Was You” osales elektronmuusika kategoorias ja “I Wanna Meet Bob Dylan” osales eriti suure konkurentsiga popmuusika kategoorias.

Antud lauluvõistlust on korraldatud 2002. aastast ning aasta-aastalt kuulub finaalžüriisse järjest muljetavaldavam nimekiri muusikamaailma suurtest tegijatest.

Outloudzi laule hakkavad seekord hindama sellised maailmanimed nagu Rihanna, Peter Gabriel, Jerry Lee Lewis, Kings Of Leon, Tom Waits, Timbaland, Robbie Williams, DJ Tiesto jpt. Lisaks maailmakuulsatele muusikutele kuuluvad žüriisse mitmed muusikaettevõtjad ja plaadifirmade esindajad. 

Oma lemmiku poolt saab hääle anda ka rahvas “People’s Voice” aadressil  SIIN!

Stig Rästal on Outloudzi lugude finaali pääsemise üle tõsiselt õnnelik. “ Kirja, milles seisis, et Outloudz on jõudnud finaali ja seda veel kahe looga, oli  ikka väga hea meel lugeda. Ma loodan, et eelpoolnimetatud žürii tähelepanu pälvib meie laul “I Wanna Meet Bob Dylan” kasvõi tänu heale ning löövale pealkirjale.”

Võitjad selguvad aprillis.