Sel reedel stardib koos Tanel Talve juhitud motoreporteri seltskonnaga 8000 km pikkusele ja vähemalt algselt Süüriasse-Liibanoni-Jordaaniasse kavandatud kolm nädalat kestvale reisile ka eilne sünnipäevaline Jaagup Kreem.

Reisiplaane hakkasid motomehed pidama juba sügisel, alternatiivne sihtkoht Jaapan ei osutunud Liibanonist kuigi paremaks.
"Nagu ma olen ka sõpradele öelnud: me ei ole veel sinna läinud,» nentis Kreem. «Me sõidame Bulgaariasse ja saame oma rattad seal kätte, 1. aprilliks on need seal kohal. Liibanoni ja Jordaaniasse võiks justkui minna, aga selleks tuleb ikkagi Süüriast läbi minna. Süüria konsul kirjutas meile, et asi on päris halb. Viisasid ka kõiki ei ole, ei tea üldse, kas turiste sisse lastakse," räägib Kreem Elu 24-le.

Oma füüsilise vormi hindas Kreem heaks, kuna teeb nagunii trenni, ja ka vaim olevat sõiduks valmis. «Peaasi, et ei unusta ära seda külma kalkuleerimist. Mul on see viga küljes, et ma suudan vaimustuda igasugustest asjadest, ka lollidest plaanidest,» tunnistas ta ning märkis, et õnneks on tiimis teisi ka, kes käinud ja näinud rohkem.