Uusim Tallinn Dolls'i kevadsuvine kollektsioon on valmis ja seda esitletakse juba 14. mail uhke suurejoonelise popkunsti-performance'iga Kumu Kunstimuuseumis.

„Seekordne moelooming on varasemast veelgi muinasjutulisem. Kumu on ideaalne koht tähistamaks kahte aastat Tallinn Dollsi sünnist. Tallinn Dollsis saavad kokku  paljud andekad kunstnikud, luues üheskoos maailma, milles kõlavad kokku moekunst, muusika, visuaal ning graafika,“ räägib Mari Martin, Tallinn Dollsi loovjuht.

Moebrändi teiseks sünnipäevaks valminud kevadsuvine kollektsioon on kolmemõõtmeline. Minimalistlikud, selgevormilised rõivad kombinatsioonis kainelt pastelse värvigammaga -- sünnipäevatordist tiivustatud alakollektsioon kannab nimetust Cake House.

Nii nagu kaleidoskoobis, on elus mitmeid püsivaid kilde, millest moodustuv  muster on pidevas muutumises. Erksad kalliskivivärvid ja mustrid must-valge otsekohesuse foonil, töine atmosfäär flirtimas rannaromantikaga – kevadsuvist oodi naiselikkusele kuulutab kollektsiooni teine osa, Caleidoscope. Caleidoscope kollektsiooni inspireeris Nokia C7 nutitelefon tuues välja värviliste suhete ja emotsioonide maailma.

Kus lasub piir unistuste ning tegelikkuse vahel? Sellele küsimusele leiab vastuse moekogumi kolmandas osas. Tallinn Dreams  juhatab ajaloohõngulisse Teddybears’ mängumaailma. Pastelsetes toonides, pehmest sametist, kaharast taftist ning õrnpaitavast puuvillast tütarlapselikud kleidid/kostüümid – tõeline maiuspala romantikat nautivale piigale. Kollektsiooni disainer on Karolin Kuusik.

Sünnipäeva show võõrustab külalisi mitmekesise ampluaaga. Avatakse Kalle Veesaare fotonäitus, lansseeritakse Eesti popmuusikast koosnev ja Heidy Purga poolt kokku pandud Tallinn Dolls’i kogumik. Visuaalse lahenduse eest kannab hoolt Karl Saluveer ning graafiline disain on Helene Vetikult.

Tallinn Dolls’i sõidutab Fiat 500 C. Modellid teevad kauniks Max Factor ja Wella Professionals ning külalisi kostitab Vana Tallinn. Sünnipäevakülalistel on võimalus sooritada oste uuest kollektsioonist eelisjärjekorras.

 

Tallinn Dolls’i kollektsiooni esitlus toimub 14.mail algusega kell 20.00  Kumu kunstimuuseumis. Piiratud kogus pileteid on müügis Piletilevis ja StudioT-s (Lai 36) .