Näitlejanna Marika Korolevile, kes on kembelnud kohtus oma alaealise poja isa ja ärimehe Raul Rannuga, paistab tunneli lõpus väike valguskiir – kohus otsustas rahuldada näitlejanna hagi mehe vastu osaliselt.

Tegu pole siiski tavapärase looga, kus võiks arvata, et mees on naise juurest varvast visanud ning jätnud ta nende ühise lapsega ihuüksi ja toetuseta. Lugu on mõneti keerulisem. Vahepeal uue mehega abiellunud Marika Korolev (41) läks oma alaealise poja isa Raul Rannuga (41) sedavõrd raksu ja tiris ta kohtusse, et saada tagasi mehele usaldatud võlg! Kuna kogu kohtumenetlus ja kõik istungid olid kuulutatud kinniseks, jäi see omamoodi kurioosne lugu ka aastateks kahe silma vahele ja suurema tähelepanu alt välja. Kuigi protsess oli selleks ajaks kestnud juba kolmandat talve, jõudis napp uudis sellest, et Marika Korolev on hagenud kohtus ärimees Raul Rannut, kellega oli kunagi ka lähemates suhetes, meediasse alles läinud aasta novembris.

{poolik}

«Nii see tõesti on. Oleme kohtus Raul Rannuga eri pooltel,» selgitas Marika siis. «Enne kohtumenetluse lõppu ei soovi ma seda teemat aga lähemalt kommenteerida, kuna see võib tunduda kohtu mõjutamisena.»

Kuigi osapooltel on võimalik otsust veel edasi kaevata, mis tähendab, et lõplik võit ei pruugi ei ühel ega teisel poolel veel kaugeltki käes olla, rahuldas kohus läinud nädala esmaspäeval Marika Korolevi hagi Raul Rannu vastu võlgnevuse väljamõistmiseks osaliselt.

Kirgliku armuloo lõppmäng kohtus

Rauli ja Marika armulugu oli aastate eest kollase meedia teema number üks. Paar kasutas kõikvõimalikke konspiratiivmeetmeid, et suhe avalikkuse ette ei imbuks. Nimelt oli Raul juba siis abielus efektse daamiga, diplomaadi Kersti Eensaar-Rannuga ning afäär Marikaga ei kuulunud just kõige avalikumate tegevuste kilda.

Raul Rannu on ärimees, keda on seostatud madala tootlusega investeeringutega Bulgaaria kinnisvarasse. Bulgaariasse Musta mere kaldale oma elu tehinguid jahtima läinud eestlased aga sattunud väidetavalt sealse kuritegeliku grupeeringu kavalate skeemide ohvriks ja kaotasid oma raha.

On’s kaudselt sinna sügavikku kadunud ka Marika usaldatud võlg Raulile, pole teada. Läinud novembris, kui käibel olid veel kroonid, ei kummutanud Marika, et kohtus on kõne all võrdlemisi suured, seitsmekohalised summad, mis Rannule said laenatud.

 

Marika sõudis vahepeal abieluranda!

Tänaseks on Rauli ja Marika lugu kauge minevik ja Marika ka juba teise mehega abielus – ettevõtjast Marek Pihelpuuga (40). Marika ei ole ka enam lihtsalt Korolev, vaid Marika Korolev-Pihelpuu! Mullu aprillis, kui näitlejanna rääkis oma käivitatavast teatrist, mainis ta, et kui oma samuti näitlejast äripartneri Vello Jansoniga on ta väga vana tuttav, siis tema tutvus teatri majandusküsimustega tegelema hakkava saarlasest Marek Pihelpuuga on mitme aasta tagune. «Vello Jansoniga oleme kolleegid juba 18 aastat, mitu puuda soola koos ära söönud, seega tunneme teineteist läbi ja lõhki. Marek Pihelpuuga on tutvus mitme aasta tagune. Ja kui ühel hetkel saime Velloga aru, et teatris peab keegi majandusküsimustega ka tegelema, oli saarlane kohe varnast võtta,» rääkis Marika siis Marekist. Pihelpuu, nagu Marika nentis, oli tema sõnul varasemate juhtimiskogemustega mees, majandanud nii Saaremaa politseiprefektuuris, juhtinud sihtasutust Turvaline Saaremaa kui ka saanud kogemused Saaremaa Õlletehasest. «Paistab, et sobib ka teatrit juhtima,» arvas näitleja.

Et kohus arutas lugu isegi enam kui kolm aastat, võis eksarmunute, Rauli ja Marika võlasuhte tõestamine olla ühele poolele suure tõenäosusega üsna vaevanõudev ja keeruline. Kust Marika, kellel on kindlasti ka väärt tugi ettevõtluses kogemust omava Mareki näol, sellise raha sai, et seda ka Raulile välja laenata, sellel Marika ei peatu. Kroonika andmetel võttis näitlejatar aga pangalaenu, et see omakorda edasi Rannule edasi laenata... Marika jätab esialgu kogu loo siiski veel kommentaarita, sest kohtuotsus, just sellepärast, et üks või teine pool võib selle veel vaidlustada, pole lõplik.