Adam Levine suudab edukalt ühendada lennuka karjääri ja armastuse kaunite naiste vastu.

Adam Levine’il (33) on kiired päevad – tema bändil Maroon 5 on välja tulemas uus album «Overexposed», ta on talendisaate The Voice üks kohtunikest, tal on uus plaadifirma 222 ning peagi annab ta välja ka samanimelise parfüümi. See kõik ei tähenda, et ta naiste jaoks aega ei leiaks…

Kuidas sulle telekuulsus sobib?

Ma pole reality-televisiooni kunagi armastanud, kuid see saade on võimaldanud mul näidata, kes ma selline tegelikult olen. Mul on alati olnud tunne, et minust saadakse valesti aru. Et ma olen laulja, kes käib ilusate tüdrukutega kohtamas. Natuke nagu bimbo. Eks ma olengi natuke bimbo, muusik, kes on ilusate tüdrukute seltskonnas pidevalt alasti. See on tore, pole probleemi. Aga ma tahtsin, et asjad oleksid tasakaalus. The Voice võimaldab mul näidata, et mul on ka aju olemas. Inimesed kuulavad nüüd mind.

Te tülitsete telekaamerate ees päris tuliselt.

Mina nii ei arva. See kõik on mäng, see pole päriselt. Me kõik tahame neid noori lauljaid aidata. Meie töö on aidata neil jõuda sinna, kuhu nad jõudma peavad. Mind ei huvita, kes võidab. Ma tahan, et neil inimestel oleks võimalus.

{poolik}

Sa läksid just lahku supermodell Anne Vyalitsynast. Mis sind naiste silmis nii kuumaks poisiks teeb?

Mul on teooria, miks ma naistest nii hästi aru saan. Kui mu vanemad lahutasid, kolis mu ema oma venna eksabikaasa juurde elama. Ma elasin koos kahe hüljatud naisega, pluss onutütrega, kes oli mulle nagu õde, ja vennaga, kes hiljem osutus geiks. Östrogeeni jätkus. Teate seda tunnet, kui te olete 14aastane ega julge tüdrukuga rääkida? Mul pole seda tunnet olnud. Tüdrukutega rääkimine tundus mulle kõige loomulikuma asjana maailmas.

Mida sa abielust arvad?

Abielu tundub mulle põnev! Ma tahaksin abielu uurida. Ma tahaksin selle kohta midagi teada saada. Ma tahaksin seda tunda. Ma tahaksin teada, kas see on miski, mis sobib mulle või mitte. Ma ei kavatse sellesse pea ees sukelduda, sest see pole kellelegi hea.

Kuidas sa end vormis hoiad?

Jooga. Meil on igal kontserdil lava taga spetsiaalne jooga-ala. Olen eluaeg sporti teinud, kuid jõusaal muutis mind peletiseks ning tagatippu hakkas mul alaselg valutama. Jooga võtab selle, mis sul on, ja vormib seda palju loomulikumalt. Kui ma enne kontserti tund aega joogat teen, astun lavale palju rahulikumalt.

Parim nõu, mis sulle on antud?

Ära peatu!

Sa ei kavatse hoogu maha võtta?

Ma ei kavatse hoogu maha võtta enne, kui olen jõudnud punkti, kus ma võin öelda: «F*** this, ma lähen golfi mängima.»

Kas Mick Jagger on sinuga seoses sinu hitiga «Moves Like Jagger» ühendust võtnud?

Ei, mitte minuga isiklikult. Ma tean, et ta lubas meil kasutada oma videolõiku, mis oli täiesti fantastiline. Ma ei tea, kas ta kuulab seda lugu, kui ta oma hommikuteed joob, kuid ta toetas meid päris kindlasti.