Tuntud aeroobikatreener Riina Suhotskaja ja ettevõtja Alar Kajari seavad sisse oma esimest ühist kodu – pärast pikka vaagimist, kas jääda paikseks Tallinna kesklinnas või mitte, kolisid abikaasad koos oma kolmeaastase poja Kristjaniga linnakärast eemale Nõmmele!

Riina (41) ja Alari (39) kolmetoaline korter asub uute stiilsete kortermajade kogumis Nõmmel, seal, kus kunagi kõrgus Tallinnfilmi võttepaviljon kostüümilao ja prožektoripargiga ning 1920ndatel aastatel oli tegutsenud legendaarne Pioneeripataljon. Omaaegse Nõmme linna garnisoni hoonetekompleksist pole enam midagi säilinud, küll aga on osaliselt alles vana tammeallee, mille lõpus troonivad väärikas pronksist lõvikuju ja purskkaev – siin on Hiiu Lõvi Park.

Elamine spaa ja jõusaaliga

«Kuna viimased seitse aastat elasin ma kesklinnas, kust oli mõnus suunduda ilma autota vanalinna jalutama ja logistiliselt jõudis ka kiiresti igale poole, siis alguses leidsime korteri Meritoni hotelli kandis,» seletab Riina, seistes oma valgusküllase elutoa keskel. «Tänaseks olen ma aga väga õnnelik meie praeguse valiku üle. Sest oleme ausad – lapsega on Nõmmel palju turvalisem ja tulevikule mõeldes on siin kõik sportimise võimalused käe-jala juures olemas. Suvel saime juba ka jalgratastega sõita turule ja talvel on meil võimalus otse koduõuelt suusatama minna!»