Suusarahva elu saadavad viimastel aastatel sünged pilved, kuid loodetavasti hakkab sellevõrra paremini libisema suusarajal! Eesti lootustandvaima suusasprinteri ja Võru valla volikogu liikme Anti Saarepuu (30) abielu Kaija Saarepuuga (32) on läbi. «Jah, see vastab tõele,» tunnistab Anti, ja lisab: «Elu läheb vaikselt ja uut inimest mu kõrval ei ole.»

Treeningud viisid võrulased Anti ja Kaija Vasilkovski kokku enam kui kolmteist aastat tagasi. Liidust sündis kaks last, nüüd juba kümne- ja seitsmeaastased pojad. Muide, pesamuna rihtis oma siia ilma saabumise peenelt – Torino olümpiamängudelt mõneks päevaks koju põiganud Anti sai Kaijaga sünnitusmajja kaasa minna! Tõenäoliselt oli see ka sünni ime, et Torinosse tagasi lennanud, sõitis Anti seal välja oma seni parima aja suusarajal – ta tuli vabatehnikasprindis kaheksandaks! Pere elas Võru-Kubijal Kaija vanavanematelt päritud eramus.
Miks suhe mõranes, sellel Anti ei peatu. Küll ütleb Saarepuu, et tema argielu kulgeb rahulikus tempos, sporti tehes ja poegadega aega veetes. «Maikuu on veel puhkuseaeg. Juunis asun Sotši olümpiaks valmistuma,» sõnab Anti.
Elu läheb edasi! Spordiradadel on aktiivselt rassima asunud ka Kaija, kes on muidu lõpetanud Eesti maaülikooli aianduse alal. Sõprade sõnul kavatseb naine tulla parimaks rahvasportlaseks! «Tema trumpala on suusatamine, kuid ta teeb aktiivselt kaasa ka paljudel jooksuüritustel,» kinnitab üks Kaijat tundev inimene.