Nii ei tohiks alata kellegi hommik! Kanal 2 avalike suhete juhti Heili Klandorfi (34) ja tema Tallinna abilinnapeana töötavat isa Kalle Klandorfi (57) ründas Tallinna linnavalitsuse ees napsine mees!

«Sain täna hommikul teada, et olen Kalle Klandorfi armuke. Seda leidis üks õllepudeliga keskealine linnakodanik, kes linnavalitsuse trepil aega surnuks lõi. Ta arvas, et näeb midagi kahtlast,» räägib Heili, kelle tegevus – lapsetooli tõstmine ühest autost teise – mehes küsimusi ja ärevust tekitas. «Mu isa käis hommikul minu autol rehve vahetamas. Mina sõitsin hiljem tema autoga linnavalitsuse ette, kus me sõidukid tagasi vahetasime ja enda asjad ühest autost teise sättisime.»
Napsine võõras hakkas Heilit ja Kallet filmima, ise samal ajal lärmi lüües. «Ta räuskas nii nagu kõrist tuli. Et näe, Klandorfi armuke! Ja nii umbes kümme korda järjest. Kui ütlesin, et mitte armuke, vaid tütar, siis see teda ei huvitanud.»
Politseinikukarastusega Kalle konfiskeeris mehelt õllepudeli ja manitses, et avalikus kohas õlut pruukida ei tohi. Märjukesest ilma jäämine ärritas räuskajat veelgi – ta lähenes Kallele ähvardavalt, ebatsensuurseid sõnu karjudes.
«Ma palusin tal hoonesse sisse tulla asja selgitamiseks ja politsei kutsumiseks,» räägib Kalle. «Mees aga ründas verbaalselt minu tütart ja mind edasi. Ta seisis tütre auto ette ega lasknud tal minema sõita. Olin sunnitud tegema tundmatule kerge füüsilise märkuse. Pärast seda viskas ta ennast tänavale pikali ja mängis surnut.»