Värske valitsusjuhi Taavi Rõivase (34) üks «relvi» naiste seas –miks eelistada teda peaministrina – on noorus. Kroonika küsitluses osalenud daamide sõnul ei tähenda see aga, et tegemist on kogenematu poisikesega... Esitasime kuuele naisele kaks küsimust: 1. Kas peaministri ametit pidav mees peaks laitmatu imidži nimel abielus olema? 2. Kuidas uus valitsusjuht sulle mehena tundub?

Kirjanik ja talupidaja Kati Saara Vatmann:
1. Ei pea. Minu arvates on praeguses maailmas abielu hoopis jumalikum ja kõrgem nähtus kui selle perbüroos registreerimine. Minu arvates piisab täiesti sellestki, et Taavi mõrsja Luisa Värk on sedavõrd kirgas ja humaanne tüdruk – teeb köögisaateid, laulab saate «Kodutunne» tunnuslaulu, on pühendunud õrnadele ja väetitele. Äraütlemata naiselik kuju, kedagi paremat ühe peaministri kõrvale kujutleda ei saagi.
2. Ääretult sümpaatne. Ta on päikesepoisi tüüp ja annaks jumal, et teda niimoodi ära ei solgutata ega kibestata nagu Ansipit! Sest Ansip on ka tegelikult väga kirgas ja kuldne kuju, aga ta on nii ära lõhutud – taevale tänu, et ta sealt üldse eluga pääses! Kõigepealt tallati poolsurnuks ja pärast leiti, et näeh, ei olegi enam mees nagu 25! Samas, kui tuleb 34aastane peaminister, mökitatakse, et liiga noor! Eesti rahvas on minu arvates... kuidagi ugrimugrilikult viiks-vääks – sellele rahvale kohe meeldida ja sobida ei olegi võimalik! Seega tuleks asja võtta optimistlikult – kuivõrd see rahvas möliseb kõige kallal, on ta sisimas ühtlasi ka kõigega nõus. Me oleme harjunud palju mögisema, mis aga ei tähenda seda, et me lõpuks omaks ei võta.