Tuntud naabrimehed, endine korvpallur Martin Müürsepp (40) ja korvpallitreener, omaaegne kossuäss Andres Sõber (58) on nüüd juba endised naabrimehed. Müürsepp ja Sõber elasid Maarjamäel kõrvuti paarismajas, kus üks pool kuulus Martinile ja teine Andresele. Andres Sõber aga otsustas kokkuleppel Martiniga oma majaosa müüa ja täna on Müürsepa uueks naabriks juba teine spordimees – jalgpallur Joel Lindpere (33)!

Nii palju, kui on Martinil pikkust, jagub temas ka heasüdamlikkust. Pole just palju sportlasi, kes oma esimesele treenerile tänutäheks majaosa kingivad, kuid just nii Martin aastate eest tegi. Ta ostis Maarjamäel paarismaja ja 2001. aastal kinkis poole sellest oma parimale sõbrale ja esimesele treenerile Andres Sõbrale. Praegu tegutseb Sõber, kes on korvpallimeeskonna BC Rakvere Tarvas peatreener ja juhatuse liige, peamiselt Rakveres, mis tingis ka majaosa müügi.
«Sõbra elu on sätitud mujale ja eks see Tallinna vahet pendeldamine käib üle jõu. Mõistsin tema otsust täiesti,» sõnab Müürsepp. «Et naabrimeheks Joel sai, selle üle on mul hea meel.»
Martini sõnul pole ta oma uut naabrit just kuigi sageli kohanud – on nad ju mõlemad tegusad, ja Joel suuresti tegutsemas Tšehhis, kus ta mängib klubis Ostrava Banik. «Ega me väga polegi näinud, vilksamisi oleme kohtunud. Eks tulevikus saab aega rohkem olema.»
Mõnusad grillipeod on seega veel ees.