Armsad sõbrad!  Suvi on läinud nagu viiiuuhhh! Kui ma juulikuus treeningsaalis jooksulindil omaette rühmasin, tuli treener Siiri minu juurde ja ütles:“Vaata Krista, peale sinu, minu ja Marek Morozovi pole siin kedagi, et nagu mis toimub:)“.

Tõepoolest üliäge küll, aga rangest režiimist ja vägagi organiseeritud elustiilist peab puhkama ka vahel. Nii ma siis mõtlesingi veidi puhata. Järgmised poolteist kuud läksidki jube sportlikult, tegelikult täpselt nii nagu mu ema mulle siin ükspäev visuaalselt selgeks tegi:

Aga mis siin ikka, suvi ongi ju puusade hööritamiseks, rannas vedelemiseks ja klaasike veini pole ka mitte kõige närusem mõte! (ok, tegelikult ma pole puhanud, olen teinud tööd terve suvi, aga see eelmine mõte lihtsalt tundus nii jube võluv:) , noh igal juhul põnevam kui jooksulint- halloooo, ma olen inimene!).

Nüüd septembri alguses, kus kõik- kõik on uus jne muu seesugune pläma, mida me hästi mäletame lapsepõlvest, otsustasin kusagilt, tasa hilju uuesti alata (loodan siiralt, et tegelikult jätkata sealt, kus juulis lindilt maha astudes pooleli jäin.)

Et mu pea ja keha uuele režiimile järgi jõuaks ja enne kui ma tossud hammaste vahel nagu peksa saanud koer trennisaali tagasi rooman, silmis kergemat karistust paluv pilk Viimsi Spa treener Siiri Nuutmanni poole pööratud, otsustasin hellitada ennast erinevate protseduuridega, mis kõik on põnevad, erilised ja kindlasti naistele igas vanuses mõnusad. Ja veelgi kindlam olen selles, et nad on meie imelistele nägudele ja kehadele hädavajalikud!

Ma pole kitsi, annan teile tegemistest täieliku ülevaate ja loodan, et te pole kuhugi kadunud, sest kõik- kõik on uus septsembrikuus!

Ehk siis alustame – üks, kaks, kolm :)!