Aasta lõpp on käes ja üritusi on ees palju. Mitte midagi pole teha, me peame nendel käima. Ja tihtipeale satud kuhugi laua taha, kus vaadatakse ainult seda kui paksuks sa oled läinud ja kui vanaks sa oled jäänud.  Aga ära põe, mul on sulle üks  hea nipp jagada!

Üks viis kuidas seda kõike natukenegi varjata enne seda kui selle piruka oled pintslisse pannud on hoida oma rühti. Eeskujulik rüht on minu jaoks alati suur probleem olnud. Ma olin 12-aastane,  kui mul olid sama suured rinnad kui praegu ja see oli minu jaoks kohutav trauma (sellel ajal :)).  Õnneks oli mul tol ajal vanem vend, kelle suured joped ja pluusid sai selga topitud.

Trennis käies sain ma aru, et selg väsibki ära kui sa oled korpulentsem ja rinnakas naine. Selles pole midagi imelikku. Ja kui su kõhulihased pole ka väga tugevad, siis selg hakkabki väsima. Trenniga saab olukorra paremaks,  aga see halb harjumus, pidev kühmus olemine,  on iga naise suurim õnnetus.

Treener soovitab kõigile teha oma kontor palju disainikamaks ja põnevamaks vahetades oma kontoritool selle suure palli vastu, millel istudes parandad sa oma rühti iga päev. See on väga mugav  ja sa ei vaju mitte kunagi kängu, sest vastasel juhul oled kõhuli maas ja see vist ei ole eriti ilus vaatepilt.  Kuna me neid palle pole endale ostnud (see on järgmise aasta plaan, eks), siis kuidas ennast hoida sirgena. Üks hea nipp on see, kui te ei istu oma kontoritooli peal jalg üle põlve. Jalad peavad olema kõrvuti, siis on tasakaal parem ja sellega seoses ka rüht ilusam. Aga see kõik on jutuks hea, sest praegu olete te kõik kõveras arvuti ees, istute jalg üle põlve ja loete muiates minu blogi, eks . Mis ma soovitan on see, et nüüd koju minnes, haarake oma harjavarred ja tehke ära mõned harjutused. Ja eriti soovitan ma teha neid siis kui oled veel oma imekaunis pesus, siidisukkades, aga see õhtukleit veel riidepuu peal rippumas. Efekt on kohene! Vahetult enne pittu minemist jääb nendest harjutusest hea tunne sisse ja rüht on silmnähtavalt parem.

See harjutusteseeria parandab rühti ja kellel on tahtmist ja soovi, võiks teha neid teha lausa iga päev. Tunnistan kohe,  et ma teen neid  iga kord kui ma olen trennis ja mitte kunagi siis kui ma olen kodus (ma ei tea isegi,  kus mul kodus põrandahari asub, sest koristada ma ei armasta). Aga nagu ikka, soovitan ma teha mitte minu tegude, vaid sõnade järgi.

Suureks üllatuseks ongi aasta läbi ja võtan selle kokku andes teile teada, et olen võtnud alla 9 kg.  NaisteMaailma peatoimetaja (pildil) lõi mind muidugi selles osas pika puuga, midagi pole teha, järgi ma talle ei jõua. Aga lohutan ennast sellega, et vähemalt pole kaotatud kilod tagasi tulnud. Ja ka kogu mu mõtlemine on muutunud. Piisas ühest kuust, et mu peas muutuks olemine saledamaks, piisas kolmest kuust ja mu keha hakkas muutuma ja tunnistan ka, et seda mõtet, et ma trenni enam ei tee, minu peas ei ole!  Nüüd aga kavatsen ma toppida mõlemasse põske paar verivorsti, istuda lennukisse ja sõita ära soojale maale, kus ma kavatsen teha absoluutselt mitte midagi. Ja kui ma tagasi tulen, siis jätkan kindlasti blogiga. Ilusaid jõule ja imelist aastavahetust teile, kallid!