Vara üles, hilja voodi, nõnda rikkus majja toodi! Sellise deviisi järgi näivad tegutsevat lauljatar Airi Vipulkumar Kansar (37) ja tema hindust abikaasa Vipulkumar Kansar (30).

Kui veel pool aastat tagasi ei varjanud Airi oma pere majanduslikke raskusi, siis tänaseks näikse need olevat leidnud leevendust. Airi keemiainsenerist abikaasa leidis erialast tööd ja on tänaseks juba perele ka uhke auto soetanud – valituks osutus hall Mercedez-Benz!

«Vipulil  läheb hästi, sest ta saab teha tööd, mis talle meeldib ja on kooskõlas tema oskustega. Keemiainsenerina töötab ta meistrina ühes keemiavaldkonda praktiseerivas Eesti firmas,» sõnab Airi. Ise tegeleb ta pisipoeg Aryani kõrvalt väikestviisi laulmisega ning sattus eneselegi ootamatult lauluga «Saatuse laul» Eesti Laulu karussellile poolfinalistide hulka.

«Ma polnud juba aastaid autoga sõitnud, kuid nüüdseks tekkis selle järele taas vajadus. Üks mu väga hea lapsepõlvesõber, kes tunneb sõidukeid hästi, valis selle minu jaoks lihtsalt välja. Saksa auto on vastupidav ja töökindel. Mis minu kui naise jaoks veel oluline on – see auto on ilus!» on Airi rahul.

Poolteise aasta pärast, kui sõiduk makstud, asutakse sihtima järgmist suurt unistust – avaramat kodu. Sellest täna veel Lasnamäe korteris elavad kaasad valjuhäälselt ei räägi.

Jaga
Kommentaarid