Taas kord tuletatakse meile meelde, et näitlejad ei ole tegelaskujud, keda nad kehastavad. BILL COSBY ei ole Cliff Huxtable ja PHYLICIA RASHAD ei ole Clair Huxtable. Sest Clair Huxtable ei teeks iial seda, mida teeb Phylicia Rashad.

Suurem osa The Cosby Show näitlejaskonnast pole Cosby uimastamis- ja vägistamisjuhtumite teemal kordagi suud paotanud. Phyliciat see aga ei huvita, sest tema räägib portaalile Showbiz 411:
«Unustage need naised. Mida te näete, on pärandi lõhkumine. Ja ma arvan, et see on lavastatud. Ma ei tea, kes seda teeb ja miks, kuid asi on pärandis. Ja see pärand on kultuurile nii oluline.»

Phylicia sellega ei piirdu. Ta leiab, et see pole üksnes rünnak süütu, armsa, armastatud Cosby vastu, vaid ka Ameerika peremudeli vastu:
«Keegi on otsustanud Bill Cosby't televisiooni mitte lasta. Ja see toimib. Kõik ta lepingud on katkestatud. See sari esindas Ameerikat väljaspool Ameerikat. See oli Ameerika perekond. Ja nüüd seda hävitatakse. Miks?»

Kui Phyliciale tuletatakse meelde, et Cosby ohvrite seas on ka kuulsad modellid Janice Dickinson ja Beverly Johnson, ohkab ta: «No andke andeks...,» ning lisab, et Cosby abikaasa Camille ei jääks iial oma mehe kõrvale, kui vägistamissüüdistused tõele vastaksid, sest ta on «kange ja tark naine».

Me ei saa tõde ilmselt kunagi teada. Aga see jutt pärandist on küll natuke üle paisutatud. The Cosby Show oli telesari. See ei muutnud maailma ega ravinud haigusi. Ilmselt vihjab proua Rashad jälle rassiküsimusele. Või siis muretseb ta oma «pärandi» pärast, sest seegi kaob igavikku, kui see skandaal ei vaibu.