Hiljutisel Telekriitikute Assotsiatsiooni koosolekul küsiti NBC bossidelt, miks neil BILL COSBY saate mahavõtmine nii kaua aega võttis, kui nii paljud naised teda vägistamises süüdistasid.

Vastus, mille lasi kuuldavale meelelahutuse juht Robert Greenblatt, oli, et nad olid kuulnud küll, et mõned inimesed süüdistavad Cosby't vägistamises, kuid nad ei teadnud, et neid on nii palju.

«Viisteist naist on välja tulnud ja süüdistanud teda selles, milles nad on teda süüdistanud,» kõlasid Greenblatti sõnad.

Vägistamises, härra Greenblatt. Nad on süüdistanud teda vägistamises.
«Aastate jooksul oleme me kuulnud neid süüdistusi ja me teadsime, et tal on mingid kohtuvälised kokkulepped ja mis kõik veel, kuid see ei tundunud nagu kriitiline mass. Kui me saime aru, et neid süüdistusi on nii palju, ei saanud me enam teha nägu, nagu poleks me ikka veel kindlad. Teda pole süüdi mõistetud ega midagi. Ma ei taha olla see, kes ütleb, et ta on süüdi, kuni ta on süütuks tunnistatud. Kui nii paljud inimesed tulevad sama süüdistusega välja, tekitab see nii räpase olukorra, et me ei saa enam edasi minna.»

Ajakirjanik ei tahtnud ikka veel Grenblatti õige otsuse puhul õnnitleda. «Nii et viisteist naist, ja vastus on jah. Kaks-kolm naist, ja vastus on ei?» küsis ta.
«Jah, kui soovite, et ma mingeid numbreid kasutaksin,» kostis järjest enam ärrituv Greenblatt. «Viisteist, jah, kaks, ei. Ma võin öelda vaid, et paljud inimesed on 25 aasta jooksul Cosby'ga äri ajanud ja minge küsige neilt sama. Ma vastasin seda, mida ma sain vastata. Ma ei pidanud seda probleemiks, kuni asi ületas kriitilise piiri.»

Pange tähele, inimesed. Greenblatt on mees, kelle toodetud meelelahutust te kustunud pilgul jälgite, kui te peale nüri päevatööd televiisori ette varisete. Nüüd aga võiks mõni sama terava sotsiaalse närviga ajakirjanik minna vestlema Amazoni bossidega, kes on äsja pardale võtnud Woody Alleni seriaali...