Eksabikaasad Kersti (49) ja Jaan Toots (57) tõusevad lõpuks auväärsesse vanavanemate staatusesse – nende tütar Kerli Toots (31) valmistub emaks saama. 

Estonian Business Schooli lõpetanud Kerli, kes töötab firmas isePankur AS, armus sõna otsese mõttes tööpostil. Ettevõtte juhatuse liikme Martin Raskiga (34) tutvus ta eelmisel aastal. Noored veendusid teineteise õiguses õige pea ja nende esimene ühine lapsuke teeb vanemate härdaks rõõmuks ilmavalgel esimest korda kisa juba suvel. 

«Tänan õnnitluste eest! Faktid vastavad tõele,» muheleb Kerli. Ta kinnitab, et tulevased vanavanemad Kersti ja Jaan on õnnelikud: «Kõik on ümberringi õnnelikud!» 

Kersti on kõikide oma muude toimetuste kõrvalt vanaemaks saamiseks valmis. «Eks praegu piirdub see roll rohkem sellega, et ma hoian Kerlil silma peal, et ta ennast väga üle ei väsitaks, oleks rõõsa ja roosa,» naerab Kersti. Omast kogemusest teab daam, et suuremat tuge vajab tütar siis, kui laps on sündinud. Kerstil ja Jaanil on veel kaks poega, Erhard ja Richard. 

Kroonika toimetus rõõmustab koos perekond Tootsiga – palju õnne!

Jaga
Kommentaarid