Jaanuari viimastel päevadel tegi tuntud koreograaf Märt Agu midagi nii uskumatult lahedat, mis võttis põlved nõrgaks korraga sadadel inimesel saalis, kuid eriti tema südamedaamil, joogaõpetaja Enely Jäägeril.

Milline džentelmen! Märt laskus laval teiste tantsijate keskel ühele põlvele ja palus oma elukaaslase kätt. Sellele järgnes tormiline aplaus ja rõõmuhõisked.

Märdi ootamatu käepalumine leidis aset Kesk-Lääne Eesti Noorte Koondise ja Idaranniku Eesti Päevade ühisel Kariibimere-kruiisil, mis toimus 24.–31. jaanuaril laeval «Ruby Princess». Kruiisilaev lahkus Fort Lauderdale sadamast Floridas ja peatus oma teekonnal sellistes kaunites kohtades, nagu St. Maarten; St. Thomas, U.S. Virgin Islands; Grand Turk, Turks & Caicos; Princess Cays, Bahama.

Märt kinnitab rõõmusõnumeid: «Kihlusime tõesti. See toimus Idaranniku eesti päevadel. Umbes kuussada eestlast olid hetke tunnistamas.» Värske kihlatu Enely lisab: «Eks see on muidugi väga meeldiv ja tore sündmus. Samas, oleme kolm aastat koos elanud ja eks kihlumine ning abiellumine on loomulik jätk.»

Märt kohtas Enelyt seoses tööga ning pärast pooleaastast suhtlemist otsustati leivad ühte kappi panna ja koos elama hakata.

Ka Kroonika toimetuses pauguvad šampanjad!

Jaga
Kommentaarid