Teletegijana tuntust võitnud, kuid pikalt ekraanilt eemal olnud Hannes Võrno (45) alustab taas uue telesaatega, kuid ka tema elu on uus – Võrno on lahku läinud oma kauaaegsest elukaaslasest, moelooja Häli Veskarust (44). Hannest on ühist aega veetmas nähtud teiste kaunite naiste seltsis, samuti on ta loonud endale avaliku profiili populaarses äpis Tinder, mille vahendusel sobitatakse uusi tutvusi... 

«Tänan teid ja toimetust kommentaari küsimast,» ütleb Hannes Võrno. «Kui perekonnas on üks inimene, kes suudab avalikkusele huvi pakkuda või tähelepanu äratada, ei pea sellesse teemasse olema kaasatud need, kes tähelepanu ei soovi ega ole kunagi soovinud.»

Võrno jätab oma praeguse suhteseisu täpsustamata – eraelu puudutavate detailide avalikkusega jagamine pole tema soov. «Elus on väga palju huvitavat ja ilusat ning õnnelik olla on iga inimese võõrandumatu õigus,» lisab Hannes. Tema ja Häli kooselu kestis ligi kaks aastakümmet ja sellest sündis kaks poega.

Kui palju puudutab Võrno ise oma uues vestlussaates «Õhtu» eraelulisi teemasid, selgub veebruari lõpus. «Õhtu», nagu reklaam lubab, võtab TV3s käsile nädala kuumemad teemad ja kutsub külla põnevamad persoonid – lisaks astuvad igas saates üles Eesti muusikud ja lauljad. Meie hoiame Hannesele tema comeback'i puhul pöialt!

Jaga
Kommentaarid