Mõnikord läheb vaja punapead Šotimaalt, et Kanye Westile kohta kätte näidata. Kui Kanye Grammy'de jagamisel parima albumi võitjale Beckile peaaegu samasuguse etenduse korraldas nagu 2009. aastal Taylor Swiftile, ja hiljem seletas, et Beck oleks pidanud oma auhinna Beyonce'ile andma, sest "me kõik peame austama kunsti", ei suutnud ansambli Garbage lauljatar SHIRLEY MANSON enam vaiki olla ja ta teatas Facebookis:

Kallis Kanye West
See oled SINA, kes ei austa kunsti.
Sa suhtud lugupidamatult omaenda annetesse ja mis veelgi tähtsam, sa suhtud lugupidamatult kõigi artistide annetesse, raskesse töösse ja visadusse, kui sa ründad nii ebaviisakalt ja jõhkralt sellist meisterlikku ja tagasihoidlikku artisti nagu Beck.
Sa näed seda tehes välja tühine ja väiklane ja rikutud.
Püüdes vähendada ühe artisti tähtsust teise arvelt, naeruvääristad sa kõiki muusikuid ja kõiki muusikažanreid, sealhulgas enda oma.
Kasva suureks ja lõpeta mänguasjade loopimine.
Sa näed välja nagu täielik s***pea.
PS: ma olen täiesti kindel, et Beyonce'il pole vaja, et sa tema eest võitleksid. Tundub, et ta saab sellega ise suurepäraselt hakkama.

Kummaline on see, et Kanye armastab Beyonce'i rohkem kui Kanye armastab Kanye't, ja selles on midagi ebaloomulikku. Nii et aitäh, Shirley. Loodetavasti käivitab see sõnavõtt nüüd ka Sinead O'Connori, sest ilma temata ei ole meil õiget skandaali.