Endine miss, täna modelliäris tegutsev Laura Kõrgemäe (29) on oma elus tõelise suurpuhastuse ette võtnud. Mõne aja eest lõikas ta jupi maad lühemaks oma pikad juuksed, nüüd on ta oma kehalt eemaldamas seal aastaid olnud tätoveeringut! 

«Tegin tattoo nooruse rumalusest – olin siis kaheksateist,» tunnistab Laura. «Kahetsesin selle tegemist tegelikult juba järgmisel päeval, aga elasin tätoveeringuga kümme aastat, ilma et eemaldamisele oleksin mõelnud. Protseduur tundus kallis, valus ja mõttetu. Ma ei uskunud ka, et soovitud tulemuse saan.»

Ühe eemaldusprotseduuri hind algab ilukliinikus vipMedicum 129 eurost. Kõrgemäe on tribal-stiilis alaseljatätoveeringu eemaldamisega tegelenud juba aasta aega ega jaksa ilukliiniku meeskonda ära tänada. «Eemalduskordi on olnud seitse ja tulemus on super – nahk ei ole armiline ning pilt on vaid kergelt hägune. Kunagisest mustast jubedast lärakast pole jälgegi!»

Jäänud on paar protseduuri ning siis on naise alaselg taas puhas. «Kes kahtleb ja kellel rahast kahju, see teadku, et asi on seda väärt. Nooruses tehtud rumalused ei peaks sind elu lõpuni «kaunistama».»

Laura Kõrgemäe kehal on veel kaks joonistust, millest ühe kavatseb ta samuti eemaldada. Üks joonistus jääb. See on naise sõnul läbimõeldult tehtud ning talle sügava tähendusega...

Jaga
Kommentaarid