Veel häid uudiseid: CHRIS BROWN on isa! Tüdruklaps on juba üheksakuune ja tema ema on 31aastane modell Nia Guzman, keda Chris on väidetavalt aastaid tundnud.

Lapse nimi? Royalty. Jah, te lugesite õigesti. Laps kannab nime Royalty.
Informeeritud allikas teatab, et Chris ja Nia saavad hästi läbi, kuid nad pole romantiliselt seotud. Ka lapse hooldusskeemi pole nad välja mõelda suutnud, kuid Chris täidab isakohustusi rõõmuga ja on lapse üle õnnelik. Ilmselt on selleks allikaks Chrisi enda pressiatašee, sest juba on kuulda, et Chris sai lapsest teada alles kuu aega tagasi ja tõttas kohemaid emale raha pakkuma. Chris pakkus naisele vaikimise eest kopsakamat lapsetoetust kui see summa, mis ta oleks kohtu vahendusel saanud. Naine polnud nõus, ja nüüd tuleb tal ilmselt vähemaga leppida.

See-eest õnnestus Nial ära rikkuda Chrisi paljukannatanud suhe Karruche Traniga: isakssaamisest kuuldes tegi tüdruksõber Chrisiga lõplikult lõpparve. «Kuulge. Igal asjal on piir. Soovin Chrisile ja tema perele parimat. Mul pole mingit beebidraamat vaja,» teatab ta Twitteris.

Möödunud nädalal olid liikvel kuuldused, et see polegi Chrisi laps. Paraku tehti neile kõigile DNA-analüüs ja Chris osutus isaks. Nia oli nimelt abielus Terry Avery nimelise mehega, kuid aastail 2013-2014 temast lahus. Nüüd teatab Avery, et ta on Chrisi labiilsest närvisüsteemist teadlik, ja kui Nia või lapsega midagi juhtuma peaks, hoidku Chris oma piip ja prillid. Tere tulemast maailma, Royalty Brown!