Kui BOBBY BROWNi perekond tema sünnipäeval restoranis perekakluse korraldas, tekkis neil ilmselt mõte, et järgmine kord, kui nad kaklevad, võiksid nad seda teha kaamerate ees.

Sestap asusid nad väntama reality-sarja. Sellal, kui Bobbi Kristina on endiselt koomas ja tema saatus teadmata, käivad hoogsad seriaalivõtted. Osalevad Bobby õed Tina ja Leolah, vend Tommy ja nende lapsed. Bobby Brown selles sarjas oma advokaadi väitel ei osale ega hakkagi osalema. Põhjus, miks nad veel haiglas Bobbi Kristina voodi ääres filminud ei ole, ei peitu ilmselt nende viimastes viisakuse riismetes – haigla ei ole tõenäoliselt kaameraid palatisse lasknud. Küll aga räägivad nad sarjas pidevalt Bobbi Kristina seisundist.

Esialgu pole teada, milline telekanal seda õnnetust näitama hakkab. Ei imestaks, kui nad kõik oleksid valmis selle eest üüratuid summasid maksma.
Bobbi Kristina peigmees Nick Gordon on aga samal ajal juba võõrutusravil. Narkomaan, arvate te. Kaugel sellest – ravile viidi ta pärast seda, kui ta telesaates ütles, et kui Bobbi Kristinaga midagi juhtuma peaks, võtab ta endalt elu...