«Praegu tunnen, et mul pole tahtmist kellegagi intiimselt koos olla... See, et ma suhtesse ei torma, võib teistele võib-olla rohkem küsimusi tekitada kui mulle endale,» ütleb lauljatar Rosanna Lints, kes läks mõni aeg tagasi lahku oma kallimast.

Mis suhtele saatuslikuks sai?
Mulle tundub, et minu noorus. Me sobisime väga hästi kokku, kuid meie maailmapilt oli erinev ja ühel hetkel me kasvasime lahku. Praegu olen ma omadega punktis, kus tahaks lennata ilma suure parveta.
Ega mul suhetes palju kogemusi pole. Kui ma Tallinnasse tulin, olin esimesed paar aastat üksinda. Praegu tunnen, et mul pole tahtmist kellegagi intiimselt koos olla. Ma ei ole aseksuaalne inimene – ära nüüd valesti aru saa, kuid mu elu käib hetkel teises suunas. Mulle on muud asjad tähtsamad. Näiteks lõpetan kevadel kooli.

Prioriteedid on paigas!
See, et ma suhtesse ei torma, võib teistele võibolla rohkem küsimusi tekitada, kui mulle endale. Ma isegi ei mõtle sellele. Pole aega. Mu sõbrad on 25–30 aastased ja neil pole ka lapsi, perekonda. Mina ühel hetkel ikkagi tahan lapsi, seda ma tean, kuid mitte veel. Olen väikesest plikast peale perele ja sellistele asjadele mõelnud. Olin filosoofiline laps. Ema ütles, et vahel talle tundus, et ma olen pisut veider. Mul oli komme hommikuti kaua voodis pikutada ja mõtteid mõlgutada.

Loe pikemat intervjuud Rosanna Lintsiga selle nädala Kroonikast.

Veel värskes Kroonikas:

*Viktoria Ladõnskaja läks lahku mehest ja kasvatab üksi väikest tütart
*Rein Rannap põrutab: Ideoloogia ahistas nõukogude ajal kultuuri palju vähem kui tänapäeval raha!
*Modellisaate žürii liige Urmas Väljaots tõi oma elukaaslase Bertrandi seltskonda
*Andres Lipstoki poja perre sündisid kaksikud
*Laura Kõrgemäe laseb tätoveeringu eemaldada
*Ott Leplandi tädipoeg Karl-Erik Tamme kandideerib superstaarisaatesse

Jaga
Kommentaarid