«Aastate eest kogetud depressioonist jäi mulle mälestus, mis paneb iga kord, kui ma endas ärakukkumise märke aiman, punase lambi peas põlema. Kui ma tuimust tunnen, tuleb hakata endaga sisemiselt rohkem tegelema,» räägib erakordse lavasarmiga muusik Jaan Sööt.

Hemingway elulooraamatus kirjeldatakse üsna detailselt, kuidas ta esimesest abikaasast lahku minnes täiesti loomevõimetu oli. Kuidas sind on lahkuminekud mõjutanud?
Mõni aeg tagasi, nii viie-kuue aasta eest, kui mu elus olid keerulisemad ajad, oli mul arvatavasti depressioon. Mu sees oli tohutu tuimus, tüdimus ja ükskõiksus. Võisin masenduses istuda tunde teleka ees ja valimatult vaadata kõike. Mul oli täiesti ükskõik.

Millega sa enda virgena hoiad?
Ega ma enne sellele ei mõtle, kui hakkan ära vajuma. Siis on vaja impulsse, mis annaks vaimule tööd. Vaatan etendusi ja kuulan kontserte, lastega tegelemine hoiab ka elu sees. Mõnikord aitab keskkonnavahetus, mõni ilus koht ja tugev emotsioon.

Loe põnevat lugu Jaan Söödi elust selle nädala Kroonikast!

Veel värskes Kroonikas:
*Avameelne intervjuu keskeas leitud armastusest: teatrimees Meelis Pai kihlus oma uue väljavalitu Iris Tiigiga
*Saame tuttavaks: kartmatu kihutaja Jana Liisa, tulevane lendur Risto, kirglik arvutimängur Mikk ja teised superstaarisaate finalistid
*Uudisteankur Marek Lindmaa naudib armuõnne võluva neiuga!
*Kas Adeele Sepp lahkub «Kättemaksukontorist»?
*Madis Milling kaotas tublisti kaalu
*Põhjalik ülevaade glamuurselt Teatriauhindade galalt
*Supermodell Karmen Pedaru jäeti Tallinnas restorani ukse taha

Jaga
Kommentaarid