Sünnipäevad:

Jarek Kasar (Chalice, 32) 3. Aprill 1983 muusik
Kata-Riina Luide (42) 3. Aprill 1973 näitleja
Jüri Makarov (56) 3. Aprill 1959 meelelahutusärimees
Jaan Rekkor (57) 3. Aprill 1958 näitleja
Ivo Eensalu (66) 3. Aprill 1949 näitleja ja lavastaja
Lauri Pedaja (28) 4. Aprill 1987 näitleja, juuksur
Daniel Vaarik (42) 4. Aprill 1973 riigiametnik
Ene-Liis Semper (46) 4. Aprill 1969 lavastus- ja videokunstnik
Vahur-Üllar Kersna (53) 4. aprill 1962 ajakirjanik
Hanna-Liina Võsa (34) 5. aprill 1981 laulja
Meelis Milder (57) 5. Aprill 1958 majandustegelane
Kärt Tomingas (48) 5. Aprill 1967 laulja ja näitleja
Aleksei Budõlin (39) 5. Aprill 1976 judomaadleja
Rita Raave (64) 6. aprill 1951 näitleja
Marju Lauristin (75) 7. aprill 1940 sotsioloog, poliitik
Ago Anderson (43) 8. Aprill 1972 näitleja
Ago-Endrik Kerge (76) 8. Aprill 1939 näitleja ja lavastaja
Tõnu Kõrvits (46) 9. Aprill 1969 helilooja
Anu Saagim-Ratia (53) 9. Aprill 1962 seltskonnategelane, ärinaine

Jäär 21. märts – 20. aprill
Mitte keegi ei võlgne sulle midagi. Ja sina ei võlgne kellelegi midagi. Peale iseenda muidugi. Aga sa juba tead, et kui sa midagi tahad, pead sa selle nimel tööd tegema. Nii et sa ei vaja praegu mingit innustust, et veelgi rohkem töötada. Sa juba töötad. Ja kuigi keegi pole sulle võlgu, saad sa täpselt seda, mida oled ära teeninud.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kui paned kõik oma munad ühte korvi, võid nad kõik kaotada. Kui paned munad erinevatesse korvidesse, võid ka nad kõik kaotada, aga see on vähem tõenäoline. Kui üldse midagi kaotad, kaotad ainult mõned. Ole sel nädalal ettevaatlik inimestega, kellele sa midagi usaldanud oled. Suured õppetunnid ootavad sind selles valdkonnas.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kas sa kuulad, mida sulle räägitakse? Kas sul endal on midagi öelda? Kas sind võetakse kuulda? Kas oled valinud õiged sõnad, õige aja ja õige koha? Kui sul on sõnum, on need valikud ülimalt tähtsad. Ilma nendeta jäävad su sõnad õhku rippuma. Tõelise mõistmiseni jõuad sel nädalal vaid siis, kui kodutöö on korralikult tehtud.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Igaüks arvab midagi. Mitte keegi ei tea tõde. Maailma oleks lihtsam juhtida, kui inimesi oleks vähem, ja kui olemasolevad inimesed usuksid vähem ja kahtleksid rohkem. Paljud vead jääksid tegemata. Sinu elus on liiga palju kahtlemist ja imestamist. Sel nädalal ära kaalu enam midagi. Haara võimalusest, kui see sinust mööda lendab, ja ära lase lahti.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Ühel pool on kindlus. Sa tead ja usaldad seda, sest oled selle nimel tööd teinud. Teisel pool on ebakindlus. Sa oled sellest teadlik, sest see ei lahku sinust kunagi. Sina seisad keskel. Kummale poole kaldud? Kõik sõltub sellest, kui suur on probleem, mida lahendada püüad. Sa võid kahtlustesse langeda. Või tegutseda heas usus. Kumma valid?

Neitsi 24. august – 22. september
Meile meeldib mõelda, et me meeldime kõigile. Kui me kellelegi ei meeldi, ei meeldi nemad meile ka. Kurvaks muutub olukord siis, kui keegi, keda pidasime sõbraks, osutub vaenlaseks. Sinu elus on teatud suhted hetkel väga sõlmes. Enne kui meeleheitesse langed, uuri, kui suur on sinu võimalus olukorda parandada.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kunstiinimesed on vägagi avatud häältele oma peas, mis pakuvad välja ideid ja annavad inspiratsiooni. Sisemisi sõnumeid võtavad vastu ka müstikud ja selgeltnägijad. Meie ülejäänud kipume olema sellele lukus. Kas need on meie endi hirmud ja lootused, mis meiega rääkida püüavad? Sina avastad sel nädalal, et sul on põhjust ennast rohkem usaldada kui sa arvad.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sa loodad, et midagi juhtuks, ja midagi jääks juhtumata. Sa kardad, et see, mis võiks juhtumata jääda, juhtub siiski. Mida sa teed, kui see juhtub? Sa lähed sellest mäest üle siis, kui sa sinna kohale jõuad. Senikaua kui asjad juhtuvad ja jäävad juhtumata ainult su peas, pole reaalses maailmas midagi muutunud. Sinu ees on endiselt valla kõik võimalused.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kas sind ootavad ees head ajad? Mis küsimus see on? Ja miks sellele nii raske vastata on? Sest me ei oska häid aegu kuidagi määratleda. Kas sa tahad end hästi tunda? Või sa loodad, et juhtub midagi, mis on sulle kasulik? Niipea, kui selle endale selgeks teed, hakkavad juhtuma asjad. Mida positiivsemalt mõtled, seda paremad need on.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kas sellist asja, nagu õnnelikud juhused, on üldse olemas? Loteriivõitjale tulid ehk tõesti appi kõrgemad jõud, aga meie igapäevaellu nad eriti ei sekku. Ometi loodame me kõik heale õnnele. Muidu me ei riskiks. Sina võid sel nädalal avastada, et õnnejumalad on siiski olemas. Ja neil on ühtäkki sinu jaoks aega!

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sa ei taha palju. Ainult võlukepikest. Rapsad korra, ja sul on olemas kõik, mida vajad. Rapsad veel korra, ja see, mida sa ei vaja, kaob. Tasakaal su maailmas saab taastatud. Võlukepikest sul paraku pole. Hea uudis? Sul pole seda vajagi. Heade asjade saamiseks pead vaid veidi tööd tegema. Ja halbadest asjadest lahtisaamiseks piisab mõnikord ka nende ignoreerimisest.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kõik uus tundub alguses natuke vastumeelne. Me ei tunne seda ja me ei tea, kuidas seda kohelda. Kuid mõnikord pole meil valikut. Me peame hüppama tundmatus kohas vette. Kuidas olla ellujäämises kindel? Nagu ikka, teeb meistriks harjutamine. Harju mõttega, et kõiki samme pole võimalik planeerida. Lepi üllatustega, mida see endaga kaasa toob.