Värskes Kroonikas: Edgar Savisaare (64) toibumisel on kahtlemata oma roll ka tohutul hulgal headel soovidel, millest vallandunud energialaeng on omal telepaatilisel moel linnapeale rammu andnud. Savisaarele on saadetud lausa sadu tervist ja toetust avaldavaid kirju ja postkaarte, e-kirju, kingitusi – väidetavalt isegi karvaseid mänguasju! – ja uhke sülem roose hiinlastelt. 

«Hea meel on selle üle, et kui linnas juhtub mõni varasem Edgari vastane vastu tulema, palub ta alati edastada Edgarile häid soove – head tervist ja kiiret paranemist,» kinnitab Tallinna linnavalitsuse avalike suhete direktor Ain Saarna.  

Savisaarele saadetuga on paremini kursis Taavi Pukk, kes mänguasju otseselt ei nimeta, kuid... «Kirju ja postkaarte on saabunud nii Tartusse haiglasse, Tallinna Linnavalitsusse kui ka Keskerakonna büroosse. Lisaks on saadetud palju e-kirju ning helistatud heade soovidega Tallinna Linnavalitsusse ja Keskerakonna büroosse. Kui midagi eraldi välja tuua, siis väga võimsa buketi punaste pikkade rooside ja heade soovidega saatis Hiina suursaadik, härra Qu Zhe,» kirjeldab keskerakondlane.

Märtsis ilmuma pidanud Vilja Savisaar-Toomasti elulooraamatu «Vilja teine elu» ühe autori, kirjastaja Tiit Pruuli sõnul lükkub raamatu ilmumine sügisesse: «Pidasime eelmisel nädalal Viljaga koosoleku ja otsustasime, et enne sügist raamatut välja ei anna. Tegu on puht inimlike aspektidega, raamatu materjal on igavikuline ega aegu.»

Kroonika soovib ka omalt poolt linnapeale jõudsat paranemist!

Jaga
Kommentaarid