Värskes Kroonikas: Saate «Eesti tippmodell» finalist Hendrik Adler (25) on oma töö tõttu ilusate inimestega küll igapäevaselt seotud, kuid naist, kes nii seest kui väljast kena, ta enda kõrvale veel leidnud pole. Hendrik tunnistab valehäbita, et ta on elanud selle õige inimese leidmise nimel aastaid tsölibaadis. 

«Mul ei ole seksuaalsuhteid olnud neli aastat, mis on noore mehe kohta pikk aeg. Aga niisama tühja lahmimine mind ei köida,» selgitab Hendrik. Ta leiab, et paljud noored raiskavad ennast – kõike võetakse lihtsalt, teineteist ei õpita tundma, kiirustatakse.

«Tahaks naist võtta, kuid õige inimese leidmine on väga keeruline. Samasuguste väärtustega inimest on raske leida,» sõnab mõne aasta eest enda jaoks jumala leidnud Hendrik.

Tegelikult oli Adleri elus alles hiljuti tüdruk, kellega ta tihedalt läbi käis, kuid suhe loodetud punktini ei jõudnud: «Ta võlus mind sellega, et käitus väga ideaalselt, kuid siis selgus, et ta käis samaaegselt veel ühe teise poisiga.»

Noore ja ilusa mehe elu ei ole ka kerge. 

Praegu käib Eesti Meelelahutusauhindade hääletus, oma sõna saad sekka öelda lehel meelelahutusauhinnad.kroonika.ee. Ära jäta võimalust kasutamast!

Jaga
Kommentaarid