Sünnipäevad:

Pille Lukin (42) 15. mai 1973 näitleja
Toomas Kreen (56) 15. Mai 1959 näitleja
Eha Urbsalu (44) 16. Mai 1971 modell
Indrek Treufeldt (46) 16. mai 1969 teleajakirjanik
Ott Lepland (28) 17. mai 1987 laulja
Taimo Toomast (53) 17. Mai 1962 ooperilaulja
Indrek Stahl (61) 17. Mai 1954 firmajuht
Liina Vahter (27) 18. Mai 1988 näitleja, juuksur
Rain Tamm (44) 18. Mai 1971 investeerimispankur
Laura Nõlvak (35) 19. Mai 1980 näitleja
Jaan Talts (71) 19. Mai 1944 tõstja
Katrin Pärn (38) 20. Mai 1977 näitleja
Peeter Kaljumäe (49) 20. Mai 1966 näitleja
Ilmar Raag (47) 21. mai 1968 filmirežissöör

Jäär 21. märts – 20. aprill
Sa saad hakkama! Kõik laabub! Peaaegu kõiges, mida sel nädalal teed, saadab sind edu. Kuid pole plussi ilma miinuseta. Sa tead seda, kuid otsustad seda tihti ignoreerida. Võta siis teadmiseks, et selle nädala miinused pole eriti hullud. Nendega saab lapski hakkama. Sellega, mida sina teed, saad hakkama ainult sina, ja seda on rohkem kui küll.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Mida sinust arvatakse? Kuidas sind taga räägitakse? Mida see sinu mainele teeb? Me langetame otsuseid tihti teiste inimeste arvamuse põhjal, andmata endale aru, et tagajärgedega peame elama meie. Seetõttu pole sul kellegi arvamusest mingit abi. Sa pead midagi otsustama. Jää endale truuks, siis ei kahetse sa oma otsust iial.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kui sa oma rännaku lõpp-punkti kujutleda ei suuda, ei ole sa oma reisile eriti pühendunud. Ja sellisel juhul ei pruugi sa lõppu jõudagi, vähemalt mitte sellesse lõppu. Sellest pole midagi. Nüüd on aeg olla seikluslik ja spontaanne. Lase saatusel end sel nädalal juhtida. Ta võib sind meeldivalt üllatada.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Mõistuse ja südame vahel käib pidev võitlus. Kord on üks peal, siis jälle teine. Vahel näib, et hingel ei olegi selles lahingus sõnaõigust. Sinu hing sellega leppida ei suuda. Sa tahad midagi. Sa pead seda saama. Palu mõistusel viisakalt hetkeks taanduda, et arutada asja südamega. Kui tulemus käes, küll jõuab ka mõistus sõna sekka öelda.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Mida sa oled käivitanud? Kuidas sa oled jõudnud sinna, kus sa oled? Sinu elus on viimasel ajal toimunud mitu olulist muutust. Sa pole neid veel läbi seedida jõudnud. Seetõttu on sul ainult küsimused. Kuid ilma küsimusteta pole vastuseid. Seega küsi julgesti. Mida julgemalt küsid, seda otsekohesemad vastused saad.

Neitsi 24. august – 22. september
Me oleme inimesed, mitte pabernukud. Me elame kolmemõõtmelises maailmas. Kuid meil on ka mõtted, ideed, unistused ja ideaalid. Me oleme multidimensionaalsed! Kas see, mida sa praegu oma olukorrast arvad, on tähtsam kui kellegi teise arvamus? Muidugi – sest see on sinu olukord. Ja selles olukorras oled sina jumal.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kas intuitsioon on ikka hea asi? Kas see, mis ta meile ütleb, on tõde? Sinu aju intuitsioon ei huvita. Ta lahendab kõike loogika abil. Ja kui loogikast ei piisa, siis... Kuid miks sa üldse sellele mõtled? Sa tead, mida sa teha tahad ja sa tead, et sa teed seda niikuinii. Mõistus püüab küll kaasa rääkida, aga instinktide meelevallas jääb tema hääl liiga vaikseks. Lepi siis tagajärgedega.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Keegi meist ei saa elada kellegi teise elu. Keegi ei saa oma õppetunde kellelegi selgeks teha. Meie elu ja meie õppetunnid on meie asi ja neist anname me aru ainult endale. Seega pole sa praegu mingi aruandekohuslane. Sa tead, mis juhtus ja sa tead, mis on selle tagajärjed. Ära lase kellelgi enda kallal näägutada. Võta oma õppetund ja liigu edasi.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kui meil poleks tundeid, oleks elu palju kergem. Me õpiksime mängleva kergusega uusi asju ja liiguksime pikkade sammudega oma täiusliku mina poole. Ka sina tunneksid end praegu paremini kui sa kellestki või millestki nii väga ei hooliks. Kuid sul on tunded ja need annavad elule värvi ja maitse. Su otsused on su südamega kooskõlas. Ole selle eest tänulik.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sul on liiga palju teha. Sul on liiga palju vastutada. Sul on liiga vähe raha ja liiga palju unistusi. Ole õnnelik! Sa oled millegi poole teel. Praegu võivad kohustused ja vastutus su õlgu rõhuda, kuid peagi tunned end kui kala vees – ja siis kahanevad ka muud pinged. Senikaua hoia kindlalt rooli. Ilma sihikindluseta sa seda tormi üle ei ela.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Mis siis, kui sa võidaksid miljoni? Mida sa rahaga teeksid? Kas elaksid õnnelikult elu lõpuni? Või raiskaksid raha ära paari kuuga? Vaata sel nädalal üle asjadest, mis on kallid. Võta tõsiselt vaid neid asju, mis on hindamatud. See aitab sul mõista, et sul läheb juba praegu paremini kui sa arvad. Kui sama joont hoida suudad, läheb edaspidi veelgi paremini.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Milleks esitada küsimusi, millele keegi ei oska vastata? Miks püüda mõista midagi või kedagi, kellest ei olegi võimalik aru saada? Sest iial ei või teada! Teada saad alles siis, kui oled proovinud, ja kui see ebaõnnestub, siis uuesti proovinud. Luba sel nädalal oma fantaasial lennata. Uskumatu, mida sa enda või teiste kohta teada võid saada.