Värskes Kroonikas: Mees annab ja... võtab sõna! Alles möödunud aasta oktoobris hõikas Jaan Tätte välja, et nüüd on kontsertidega aastateks lõpp, ta on otsustanud esinemistes pausi teha ja oma energiat ning loomingulisust mujal kasutada.

Mitte et me teda jätkuvalt kuulata ei tahaks, aga selgub, et Jaan murdus juba enne poolt aastat ning pillikeeled hakkavad helisema ja tema laul kõlab taas juba mai lõpus, kui ta astub üles Lääne Virumaal, Musta Täku Tallis!
Talli peremees ehk Jäneda Mõisa tegevdirektor Enno Must kinnitab, et nii see tõesti on: «Teate, see kokkulepe oli meil juba eelmise aasta suvest ja kuna Jaan on minu endine klassivend ja sõnapidaja mees, siis ei olnud ta meie kokkulepet unustanud.»
Tätte, kes seilab parasjagu merel, ei puikle kõrvale. «Teadsin ette, et natuke pean kontserte tegema, muidu ei ela ära,» sõnab Jaan, aga täpsustab varmalt, et kohe kindlasti ei plaani ta teha suvetuure!
Meile meeldib Jaan hoolimata sellest, mida ta teeb või ütleb.

Praegu käib Eesti Meelelahutusauhindade hääletus, oma sõna saad sekka öelda lehel meelelahutusauhinnad.kroonika.ee. Ära jäta võimalust kasutamast!