Sünnipäevad:

Hendrik Toompere Juunior (50) 5. Juuni 1965 näitleja ja lavastaja
Tõnis Lukas (53) 5. Juuni 1962 ajaloolane, poliitik
Katrin Nielsen (57) 5. Juuni 1958 näitleja
Toomas Varek (67) 6. juuni 1948 poliitik
Urve Tiidus (61) 6. juuni 1954 teleajakirjanik
Jaan Mölder juunior (28) 9. Juuni 1987 autorallisõitja
Neeme Järvi (78) 7. juuni 1937 dirigent
Eri Klas (76) 7. juuni 1939 dirigent
Enn Eesmaa (69) 7. juuni 1946 poliitik
Tatjana Järvi (55) 7. juuni 1960 baleriin
Astrid Kannel (48) 7. juuni 1967 ajakirjanik
Ingo Normet (69) 8. juuni 1946 lavastaja ja lavakunstiõppejõud
Krista Kruuv (44) 8. juuni 1971 purjetaja
Guido Kangur (59) 9. juuni 1956 näitleja
Joel Steinfeldt (65) 10. juuni 1950 laulja, kitarrist, helilooja
Kaia Kanepi (30) 10. juuni 1985 tennisist
Erika Salumäe (53) 11. juuni 1962 jalgrattur

Jäär 21. märts – 20. aprill
Sa oled sattunud ebamugavasse olukorda. Kuid see olukord pole üdini halb. Miks tunned sa end nii rõhutuna? Sul on valik: kas saad selle olukorra ohvriks, või õpid seda valitsema. Kõik võib hetkega muutuda. Et muutusele teed anda, pead oma suhtumist korrigeerima.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kõigis eluvaldkondades on märgata liikumist. Paremuse poole, kuhu siis veel. Unistad armastusest? Õpi kõigepealt ennast armastama. Ihkad raha? Siis tee tööd endisest veelgi suurema innuga. Vanu probleeme ei lahenda vanaviisi mõeldes. Lase uued tuuled oma ellu, ja kõik su elus saab uueks.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Sul on selgelt hambus suurem tükk kui sa alla neelata suudad. Ometi usud sa optimistlikult, et saad selle tükiga hakkama. Sul pole plaaniski loobuda millestki, mida oled juba alustanud. Suhtumine on pool võitu. Nüüd läheb vaja ka toimivat strateegiat. Miski pole võimatu, kui sa seda tõesti tahad.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kes liblikat mikroskoobi all on näinud, see teab, et detailidele pannakse meie maailmas erilist rõhku. Kui looduse looming on nii eriline, miks peaks inimelu olema hääbumisele määratud? Sa tajud rohkem kui sa aru saad. Usu kõrgematesse jõududesse, mis juhivad sind, kui sa seda vajad.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Ressursid kahanevad. Nõudmised kasvavad. Sul on vähem kui sinult nõutakse, kuid rohkem kui sa arvad. Sa tahad midagi, mis on praegu kättesaamatu. Kas see on piisav põhjus unistuse mahamatmiseks? Loomulikult mitte. Sihikindlus viib sind ükskord niikuinii sihile. Senikaua ära kaota sihti silmist, isegi kui silmapiir on udune.

Neitsi 24. august – 22. september
Mis läheb üles, tuleb ükskord ka alla. Küsimus on selles, kas see on halb või hea? Vererõhutõusu ei maksa ihata. Aktsiate oma küll. Ära võta praeguseid pingeid oma elus liiga tõsiselt. Kui vaja, ignoreeri neid. Tööta selle nimel, mis on oluline, ja unusta kõik muu.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Sa pingutad, kuid tulemusi pole. Sa annad oma parima, kuid miski ei muutu. Kas see tähendab, et see, mis sa annad, polegi parim? Muidugi mitte. Sinu parim on iga päev erinev. Sellest, mis sa annad, piisab täiesti – täna. Homme on juba uus päev ja uued panused.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sa tahaksid mõista, aidata, lahenduse leida. Kuid see, mis ümberringi toimub ei sõltu sinu tahtest. Sa pingutad, palud ja ahastad. Sa tõstad panuseid. Kuid sellest ei piisa. Äkki peaksid alla andma? Loobuma ja taganema? Ära tee seda. Hoia oma praegust positsiooni. See hakkab vähehaaval paranema.

Ambur 22. november – 21. detsember
Mõningatest inimestest oma elus ei saa sa ka kõige parema tahtmise juures lõpuni aru. Nende kavatsused on hämarad. Nende suhtumine kõigub päevast päeva. Kuidas neid aidata? Kuid miks sa arvad, et just sina pead neid aitama? Võibolla piisab ärakuulamisest ja toetava õla pakkumisest? Jää sel nädalal parimaks sõbraks.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kui inimesed topivad oma nina asjadesse, mida sa parema meelega endale hoiaksid, oled ise süüdi. Rääkimine hõbe, vaikimine kuld. Räägi sel nädalal vähem ja tee rohkem. Lõpeta liivalosside ehitamine ja tee midagi, mis annab reaalseid tulemusi. See loob positiivse õhkkonna ka nende jaoks, kes on takerdunud omaenda liivalosside ehitamisse.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Juhtus mis juhtus. Seda ei saa niikuinii enam muuta. Kõiges, mis on juhtunud, on peidus väärtuslik õppetund. Me õpime kaastunnet väljendama ja kaasa elama iga päev. Sa saad vaid vältida vigade kordumist, mitte uusi vigu. Nüüd saad teada midagi, mis varem jäi sulle tabamatuks. Selles mõistmises on peidus üks oluline võti.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Sa ei anna kergesti alla. Sind ei heiduta raskused. Kui sa tead, mida tahad, ei peata sind miski. Kui üks uks jääb suletuks, tuleb lahti lüüa teine. Praegu on sul ka kõrgemate jõudude tugi. See tähendab, et pead kiiresti tegutsema, sest taevased seisud ei ole alati nii soodsad.