Chris Brown veetis terve öö, tõestades, et ta on samasugune metslane nagu ta alati on olnud. Traagiline vastamata armastuse lugu algas ammu enne keskööd, kui Chris otsustas oma uue Lamborghiniga sõita ööklubisse, kus ta teadis oma ekskallimat KARRUCHE TRANi pidutsevat.

Ööklubis sebis ta endale laua Karruche'i ja tema seltskonna laua lähedusse. Karruche ei tahtnud sellest midagi teada, ja niisiis otsustas ta koos sõpradega ööklubist lahkuda. Chris järgnes talle, ja ronis Karruche'i seltskonna autosse, jättes oma Lamborghini ööklubi juurde. Karjumist kostis juba autost, kuid Karruche ja ta sõbrad nõustusid Chrisi tema sõbra poole viskama. Pool kolm öösel kuulis Karruche oma kodumaja ees karjumist. Keegi prõmmis tema uksele. Loomulikult oli see Chris. Karruche teda sisse ei lasknud. Peagi saabus kohale politsei, kuid Chrisile süüdistust ei esitatud, sest ta polnud midagi kurja teinud. Karruche nõustus temaga lähedalasuvas 24tunni kiirtoidurestoranis kohtuma, et temaga rääkida. Loomulikult jätkus karjumine ka seal, kuni Karruche lahkus.
Kõige rohkem on kahju rämpstoidurestorani külastajatest, kes tulid sinna esimesi pohmelli sümptomeid leevendama, mitte mingi Hollywoodi ekspaarikese karjumist kuulama.