Kris Jenner kohtles Bruce Jennerit nende abielu ajal halvasti, teatab Caitlyn Jenner intervjuus ajakirjale Vanity Fair. Intervjuust selgub, et kui nad abiellusid, käitus Kris temaga paremini, sest tema oli tol ajal pere ainus leivateenija.

Kui aga perekonna reality-sarjast sai hitt, haaras Kris ohjad enda kätte, ja Bruce'ile ei tõotanud see midagi head.
«Esimesel 15 abieluaastal tundus mulle, et ta vajab mind rohkem, sest mina olin leivateenija. Aga kui tuli see sari, ja sellest sai hitt, ja ta hakkas vägesid juhatama ja oma raha teenima, ei vajanud ta enam mind... Ma arvan, et mitmes mõttes ei sallinud ta mind enam. Ta ei olnud tihti eriti kena. Inimesed nägid, kui halvasti ta mind kohtles. Raha ja kogu see värk läks tema kontrolli alla.»
Caitlyn räägib, et Kris oli täiesti teadlik tema hormoonide neelamisest ja kleitide kandmisest – seega Krisi pisaratevalamine Kardashianide sarja Bruce'ile pühendatud osas oli üdini võlts. Caitlyni sõnul lubas Kris tal kodus naiste riideid kanda, kuid hiljem palus sellega piiri pidada. «Miks sa tahad olla abielus ja laste isa, kui see on see, mis sa poisipõlvest saadik oled tahtnud olla?» küsis ta Bruce'ilt.
Caitlyni sõnul ei purunenud nende abielu tema ristriietumise pärast. «20 protsenti oli selles ristriietumist, ja 80 protsenti seda, kuidas ta mind kohtles,» räägib Caitlyn intervjuus.
Krisi kommentaar: «Ta oli minuga abielus ja ta ei olnud see, kes ta tahtis olla, seega oli ta arusaadavalt meeleheitel. Mina töötasin vaid kogu hingest oma perekonna heaks, et meil võiks olla fantastiline tulevik, ja see ajas teda närvi. Meie suhte lõpus oli temas palju sotsiaalset ärevust. See oli üks põhjuseid, miks me lõpus nii palju tülitsesime.»
Ilmselt on mõlemal õigus. Bruce tahtis Caitlyniks saada, Krisi arvates ta enam perekonna «brändiga» ei sobinud, ja nii see abielu lõhki läks. Tavaline asi...