Räpplaulja CHET HAZE (passi järgi Chester Hanks), Ameerika armastatuima näitleja Tom Hanksi ja tema abikaasa Rita Wilsoni poeg, on taas seadusega pahuksis, ja sedapuhku hullemini kui kunagi varem – Briti politsei soovib temaga vestelda hotellitoas märatsemise teemal.

Allikad teatavad, et mullu võõrutusravil käinud lauljahakatis kaanis end Gatwicki lennujaama lähedal asuvas ööklubis kõigepealt silmini täis ning käis kõigile närvidele küsimusega «Kas te teate, kes ma olen?». Keegi ei teadnud ja kedagi ei huvitanud. Seejärel läks ta Briti näitlejast sõbra ja kahe kontserdipromootorist naisega tagasi oma hotellituppa. «Ta muutus üsna lärmakaks, kui ta klubis jooma hakkas,» teatab informeeritud allikas. «Ta küsis kõigilt, kas nad teavad, kes ta on. Kedagi ei huvitanud ja ta käis kõigile närvidele. Keegi ei tundnud teda ära. Seejärel oksendas ta hotelli parklas ning jätkas lärmamist toas. Ta küsis tüdrukutelt, kas nad tuleksid temaga voodisse, kuid need ei olnud sellised tüdrukud. Ta nägi laual puudritolmu ja küsis, kas kellelgi on kokaiini, aga selles seltskonnas ei tarvitanud keegi kokaiini.»
Hotelli külastajatele käis Cheti toast kostev lärm mõistagi närvidele ja nad läksid vastuvõttu kaebama. Õige märul puhkes siis, kui hotelliteenistuja tuli Cheti ukse taha märkust tegema. «Toast kostis vaid puruneva mööbli kolinat ja klaasiklirinat. Järgmisel hommikul oli ta kadunud. Kõik oli puruks ja klaasikilde oli terve tuba täis.»
Sussexi politseijaoskonna esindaja kinnitab, et segipekstud toas peatus 24aastane ameeriklane, kes põhjustas kahjustusi 1200 naelsterlingi eest. Chet teatas tekstisõnumiga asjast raporteerinud ajalehele The Mirror, et ta palkab advokaadi, kuna lehelugu kubiseb valedest.
Sussexi politsei ja Gatwick Holiday Inn. vaadaku ette. Küll nad ta rahule jätavad, kui neile lõpuks kohale jõuab, kes selles toas märatses. Ja kui see ka ei aita, küll siis isa arve ära klaarib. Kõik saab korda, ärge muretsege!