Hiljaaegu ähvardas Paris Hilton kohtusse kaevata Egiptuse telekompanii, mis korraldas talle võltslennuõnnetuse, mis nägi välja üsna ehe – Paris nuttis ning karjus, ja see kõik nägi välja, nagu oleks ta endal püksid täis teinud.

Paraku ei tule sellest mingit kohtuasja, sest TMZi käsutuses on dokument, mis tõestab, et ta oli võltsingust täiesti teadlik. Sarnane dokument saadeti mitmele Ameerika kuulsusele, kellele lubati suuri summasid, kui nad on nõus võltsingus osalema. «Me teeskleme, et midagi läheb valesti, ja palume reisijatel lennukist välja hüpata,» seisab dokumendis. «Loomulikult satuvad kõik paanikasse, kuid meil on pardal langevarjurid. Me filmime oma staarkülaliste naljakaid reaktsioone sellal, kui nad kardavad lennukist välja hüpata.»
Dokumendis on kirjas ka see, et tähtsad Dubai võimuesindajad, sealhulgas kroonprints, on võltsingust teadlikud ja pakuvad telesaatele kaitset. Enamik Ameerika kuulsusi ütles saates osalemisest ära, kuid et Parise elutoit on tähelepanu, oli ta nõus. Talle maksti selle eest miljon dollarit.
TMZil õnnestus Parisega ka vestelda ja Paris ütles, et nad läksid võltsinguga «liiga kaugele», ja see ei olnud enam naljakas. Käsi püsti, kes oleks nõus miljoni dollari eest veidike kiljuma ja pükse märgama? (98 protsenti inimkonnast). Olgu see viimane kord, kui me Paris Hiltonile kaasa tunneme!