George Clooney põeb, et tema «AMALi eksperiment» nii haledalt läbi on kukkunud. Kuna tema uus film «Tomorrowland» pole loodetud kassamenu saavutanud, on ta jõudnud järeldusele, et kuulsa inimõigusadvokaadiga abiellumine oli viga!

«Tema viimane film «Tomorrowland» on katastroof, tema poliitilised unistused tuhmuvad, ja nüüd süüdistab George abikaasat Amali,» kirjutab kõmuleht.

«George'il on kõrini,» paljastab allikas. «Amali eksperiment on kohutava tagasilöögi andnud ja George otsib väljapääsu. George arvas, et Amal aitab tal kandideerida ja ühel päeval ehk isegi presidendiks saada. Selle asemel on Amalist saanud punase vaiba nukuke. George'ile näib, et seotus naisega on valanud tema poliitilised ambitsioonid külma veega üle.»

«George'ile on see õudusunenägu,» teatab teine allikas. «Korraga ei saa ta enam telefonikõnesid Washingtoni võimuesindajatelt ja ta arvab, et selles on süüdi Amal. Nad pidid olema nagu Bill ja Hillary Clinton, kuid neist on saanud Kim ja Kanye.»
Tagatippu arvab George, et Amal on tõuganud ta Hollywoodi A-kategooriast välja. «Ta arvab, et Amal on kahjustanud tema kassamenu. Ta usub, et naine on teinud temast kolleegide naerualuse.»

Kuid George'il on plaan: tema imposantse Inglismaa kodu renoveerimine on lõpusirgel. Kui maja valmis saab, viib ta Amali Inglismaale, kannab ta süles üle ukseläve, ja jätab ta seejärel üksi kodu sisse seadma, samal ajal kui ta ise põgeneb tagasi Hollywoodi, et päästa seal, mis päästa annab.

Mis mõtet sel rabelemisel on? George tehku Amal parem rasedaks. Pole paremat imidži ülesehitajat kui Hollywoodi A-kategooria beebi.