Värskes Kroonikas! Eelmisel aastal jagas president Arnold Rüütel (87) isadepäeva eel toimunud konverentsil «Miks isa ei ole tähtis mees?» rõõmu, et temast on saanud vanavanaisa – Rüütlite klann on ühe tüdrukutirtsu võrra rikkam. Käesolev suvi suurendas nende perekonda aga veelgi – nädala eest tõi Arnold ja Ingrid Rüütli (79) lapselaps Maria Leif ilmale väikese poisslapse. See on noore naise ja tema elukaaslase Martin Lillo esimene järeltulija.

«Ma väga vabandan, kuid arvan, et nädalane laps on veel liiga noor, et ajakirja sattuda. Nimegi veel pole,» sõnab vanavanaema Ingrid õnnitlusi vastu võttes heatujuliselt. «Küll elu jooksul jõuab. Laskem tal rahus kasvada. Kõike kaunist!»

Rüütlitel on kokku kaks last, kuus lapselast ja kaks lapselapselast. Maria käekäiku ja kasvamist on riigi omaaegne esipaar pealt näinud kõige lähemalt. Maria kolis aastate eest koos õega Tartust Tallinna, asus elama presidendilossi ning õppima Vanalinna Hariduskolleegiumis. Just vanavanemad olid tema suurimad toetajad täiskasvanuks saamise teel.

Jaga
Kommentaarid