Jared Leto advokaadil on kõrini inimestest, kes räägivad Jaredi suurest peenisest ja sellest, mida ta sellega teeb või ei tee. Möödunud nädalal saatis Allison S. Hart „konfidentsiaalse märgukirja" portaalile Lipstick Alley, ähvardades kohtusse anda igaühe, kes kommenteerib tema kliendi kolmandat jalga.

Õnneks on Lipsitick Alley juriidilise maailma raskekaallase Paul Alan Levy kaitse all, ning tema avaldas selle peale mõnusalt vaimuka neljaleheküljelise vastuse. Oh seda rõõmu!
„Mõningad postitused, millega te ei nõustu, ei tundu mulle laimavad. Kahes neist korratakse seda, mida on juba öeldud mujal internetis, et teie kliendil on suur peenis. Raske on näha, kuidas saavad need väited teie kliendi mainet kahjustada, isegi kui need ei vasta tõele. Minu arusaamise kohaselt on solvav väide, et kellelgi on väike peenis."
Harti arvates tuleks portaalist kõrvaldada ka postitused selle kohta, kuidas tema suure peenisega klient kohtleb oma seksuaalpartnereid. Levy pole sellega mõistagi nõus:
„Ma eeldan, et teil puuduvad isiklikud kogemused Leto peenisega, või teadmised selle kohta, kui tahumatu on ta oma seksuaalpartneritega, ning te ei esita mingeid tõendeid oma valeväidete kohta."
Ühesõnaga, kõik võivad Leto peenisest rahulikult edasi rääkida. Ei imestaks, kui sellest saaks jälle kuum teema.