TV3 suuršõu «Su nägu kõlab tuttavalt» neljas hooaeg stardib oktoobris ilma senise firmanäo Mart Sanderita. Multitalent Sanderi asemel juhib seda seekord pärnakast näitleja Märt Avandi. 

Märt, kes on varem lubanud saates osaleda ja võistelda, kuid on pidanud isiklikel põhjustel loobuma, usub, et saate juhtimine pole pooltki nii keeruline: «Saatejuhi amet on loomulikult lihtsam, ei pea nädalate kaupa proovi tegema. Tuled lihtsalt kohale ja särad, hea tubane töö.»

Märt loodab, et saade tuleb lõbus nii osalejate kui vaatajate jaks. «Lõbus-olemise eelduseks on aga see, et kamp, kellega koos paarikuist teekonda peagi rühkima hakkame, oleks ühtne ja sobiks kokku,» selgitab Märt. «Lõppkokkuvõttes pole ju üldse tähtis, kes võidab. Samas on huvitav teada, kuidas uue hooaja osalejad, kellest paljud on – väike vihje! – näitlejad, suudavad teatrikooli au hoida nende vastu, kes igapäevatöös muude kunstidega tegelevad. A'la – kas näitlejakoolitus end õigustab või saadakse varasemast tuntud Oti- ja Koidu-sarnaste talentide šedöövritelt pika puuga.»

Kui Sanderi asemel on seekord Avandi, siis paroodiašõu kohtuniketrio jääb samaks - Tanja Mihhailova, Olav Osolin ja Andrus Vaarik.

Pole ka olnud kuulda, et Mart seekord ise šõus üles astuks...

Jaga
Kommentaarid