Toomperede teatridünastia täieneb! Alles see oli, kui näitleja Hendrik Toompere jr jäi filmi «1944» esilinastusel kaamerate ette oma kauni kallima, hambaarst Maria Kirsiga. Nüüd on paar liikunud oma suhtes uuele tasandile – hiljuti palus Hendrik Maria kätt ning peagi sünnib perre ka esiklaps!

Paar kinnitab oma ühises avalduses rõõmusõnumit: «Vastab tõele, oleme väga õnnelikud ja elevil, kuid pulma veel see aasta ei saa. Üks asi korraga.»
Arstide perekonnast pärit Maria on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ja töötab hambaravi eliitkliinikus Kliinik 32. Hendrik on veetnud suure osa oma suvest Triin Ruumeti filmi «Päevad, mis asjasid segadusse» võtetel.
Aasta tagasi rääkis Hendrik meile antud usutluses suhte võimalikkusest näitleja ja mittenäitleja vahel. «Võib küll tunduda, et sama eriala inimesed mõistavad teineteise töömuresid paremini, aga samas, kui inimene on sinuga mõistev, tahab sinust aru saada ja sa ei eelda, et ta sinu töö nüansse tabaks, siis võib väga hästi toimida ka suhe näitleja ja mittenäitleja vahel,» mõtiskles Hendrik.
Meie hoiame neile pöialt – et see suhe toimiks õlitatult!

Jaga
Kommentaarid