Kardashian-Jenner-Westid korraldasid peretütar Kylie Jennerile ajupesu, et ta lõpetaks iluoperatsioonidel käimise, enne kui on hilja, sest ta «ei näe enam välja nagu see inimene, kes ta oli». Tõsiselt? Kardashianid?

«Ta alustas ühe protseduuriga ja siis see hakkas veerema nagu lumepall ja nüüd on kõik mures, et ta läheb liiga kaugele ja kahetseb seda,» räägib üks perekonnatuttav.
Mis mõttes? Kylie sai äsja 18aastaseks. Võibolla oleks pidanud selle ajupesu korraldama talle siis, kui ta oli veel alaealine? Näiteks helistama ilukirurgile ja paluma, et see jätaks lapse näo lõhki lõikamata? Sest nüüd on juba kindlasti hilja.
Kuigi Kylie on juba mitu nädalat 18aastane olnud, ei tea ta, nagu paljud 18aastased, et paljud asjad juhtusid enne seda, kui ta sündis. Kuigi tema väärtust hinnatakse viiele miljonile dollarile ja tal on oma häärber Calabasases, mitu luksusautot ja garderoob, mis maksab rohkem kui meie korterid, jääb talle sellest väheks. Kylie nõuab, et ema Kris Jenner võimaldaks talle kohemaid ligipääsu kogu oma rahale ning annaks talle aru, kuhu tema raha paigutatud on.
«Kylie kahtlustab, et ema ei ole temaga rahaasjades üdini aus,» räägib asjassepühendatu. «Ta pärib õdedelt ema selja taga, kui palju nad reality-sarjas osalemise eest saavad ja kui palju makstakse emale sarja mänedžerina tegutsemise eest.»
Kylie't häirib see, et poolõde Kim Kardashian on suutnud teenida 85 miljonit dollarit. Kimi kaitseks peab ütlema, et ta töötas kunagi Paris Hiltoni assistendina, nii et kui sellest saab 85 miljonit dollarit välja pigistada, peaks Kylie ühel päeval veelgi rikkamaks saama. Üks väike kodupornofilm, ja raha tuleb!