Tallinna linnapea Edgar Savisaare haigestumise ja haiguslehe ajal kadus pildist ka Moonika Batrakova, kes on olnud aastaid ametlikult linnapea nõunik, kuid samal ajal ka tema autojuht ja isiklik assistent.

Kuigi Edgar Savisaar on tänaseks jäänud korduvalt paparatsokaamera ette ja end juba siin-seal ka avalikult ilmutanud, on Batrakova siiski endiselt avalikkuse eest kadunud ja tema asemel ümbritseb meeri peamiselt ainult Siret Kotka. Kuhu kadus Moonika? On's ta enam üldse linnavalitsuse palgal?

«Kogu lugupidamises ajakirjanike vastu ei ole ma avaliku elu tegelane ning sellest tulenevalt ei soovi esineda personaalselt meedias,» ütleb Moonika. Ta leiab, et ametnik, kes on riigipalgal, ei ole kohustatud oma töötegemistest rääkima...
Missuguseid ametikohustusi täitis Moonika siis ligi poole aasta jooksul, mil meer taastus pärast ränka operatsiooni? Batrakova küsimust hüpitatakse justkui kuuma kartulit pikalt personaliosakonnast linnavalitsuse pressitalitusse ja sealt linna meediaüksusesse Raepress, kus küsimus jääb endiselt vastuseta. Lõpuks teatab Edgari teine nõunik Liina Oja, et tema kolleeg Moonika on ikkagi täiesti olemas – valmistas ette linnavalitsuse istungeid, aitas meeri asendanud aselinnapea Taavi Aasa ja vahendas infot erakonna ja linnavalitsuse vahel.
«Mina nägin teda küll iga päev,» kinnitab Liina. Kas Moonika käis siiski ka linnapead vaatamas ja aitamas? «Muidugi, me kõik aitasime!»
Taevale tänu, et usin spetsialist on endiselt rakkes!

Jaga
Kommentaarid